Бързо почистване на апартамента

Почистване на апартаменти Дом и семейство

Съвети от професионалисти. Бързо почистване на апартамента.

 Изтръпвате ли се всеки път, когато се звънне на вратата, защото апартаментът изобщо не изглежда за гости? В нашата статия ще споделим прости и безплатни съвети за бързо почистване на апартаменти, независимо колко малко време можете да отделите за почистване на апартаменти без посредници. Дори и с три стаи в апартамента, можете да го поддържате чист и готов за приемане на гости по всяко време! Позволете на нашата фирма за почистване  topcho-bg.com да сподели с вас тайните на професионалното почистване, да обясни последователността на общо почистване на тристаен апартамент стъпка по стъпка. Комплексно почистване на помещения на няколко етапа, да тръгваме!

Бързото почистване на апартамента ще стане много по-лесно, ако в къщата има деца. Можете да ги свържете с почистването и да получите помощ, която далеч надхвърля очакванията ви. Винаги е забавно и вълнуващо да победиш времето. Децата обичат да играят, а ежедневното почистване на апартамент с ограничено време може да бъде истинско забавление и да доставя много удоволствие, като в същото време върши рутинна работа. Ако днес апартаментът е особено мръсен, можете да започнете с десет минути на стая. Без значение каква работа вършите! Тайната на бързото почистване е да правите нещо всеки ден, бъдете сигурни, апартаментът ще ви благодари за това! Измиването на прозорци, химическо чистене на килими, пране на полилеи няма да замени пълноценното общо почистване, което трябва да се извършва веднъж седмично или месечно, но ще помогне да се поддържат стаите в апартамента чисти за неочаквани гости, както и ще улесни почистването на поддръжката в бъдещето.

 Бързо почистване 5 минути

Най-добрият съвет, който можете да използвате за експресно почистване, е да вземете таймер и да отделите пет минути на стая в апартамента си. Това означава, че вие ​​и вашето семейство бързо ще почистите тази стая заедно в рамките на пет минути. Когато таймерът изгасне, се премествате в друга стая. Разбира се, няма да можете да почистите стаите през първите пет минути, но след два-три дни експресно почистване ще откриете, че пет минути са достатъчни, за да поддържате стаята чиста и подредена. Ако следвате този метод ежедневно, няма да има шанс за безпорядък и ще разберете колко ефективно е бързото почистване на апартамента.

Съберете всички почистващи препарати на едно място       

Съберете в почистващи и многофункционални колички препарати за прозорци и подове, киселинни препарати за бани, необходими за почистване на апартамента. По този начин не е нужно да бързате из дома си в търсене на неуловими инструменти и домакински почистващи препарати. Всички почистващи продукти ще бъдат на едно място, винаги ще са с вас. Съберете любимите си ежедневни почистващи препарати и почистващо оборудване, поставете ги в количка за почистване или кофи на колела и се заемете с бързо почистване!

 Кухня

 Може да решите, че пет минути никога няма да ви бъдат достатъчни, за да измиете всички съдове. Ако имате мръсни съдове, те трябва да се мият поне всеки ден, ако не и по-често. Преди да започнете да почиствате кухнята за 5 минути на скорост, трябва да измиете чиниите или да ги поставите в съдомиялната машина. След това включете таймера. Почистете плота от предмети, които не трябва да са върху него. Избършете плота. Помети пода. Използвайте метла или специален прахоуловител. Може да не успеете да почистите всичко през първите пет минути, но отново и отново, след няколко подхода и дни, ще успеете.

 Баня

Не забравяйте да донесете своята кофа/кошница за почистване! Напръскайте почистващия разтвор в душа/вана. Избършете тоалетната, изберете как да почистите пластмасовия капак на тоалетната. Избършете плотовете, мивката и тоалетната чиния. Включете водата за душ/вана, за да изплакнете почистващия разтвор. Поставете мръсни дрехи в прането. Обидете отново цялата баня, за да избършете праха и да избършете пода. Това е една от онези стаи, където бързото почистване ще бъде по-лесно, ако му отделяте пет минути всеки ден. През първите няколко дни няма да можете да завършите почистването за пет минути, но скоро в зависимост от това колко сте изтощен пет минути ще са достатъчни, за да поддържате банята чиста, както и целия апартамент. Ключът е да правите почистването редовно, въпреки че това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Спалня

В зависимост от това колко спални има, пет минути може да са достатъчни. Можете да използвате пет минути, за да почистите спалнята на детето, където трябва да съберете мръсни съдове, чаши, мръсни дрехи и да отидете директно на почистване. През следващите пет минути трябва да можете да оправите леглото, да съберете мръсни дрехи и да пометете пода. Първите няколко пъти вероятно няма да постигнете изключителни резултати, но ако можете да отделите пет минути всеки ден, ще видите колко по-чиста ще стане стаята.

 Пране

Ако имате частна къща и имате отделно перално помещение тогава знаете, че това е стаята, където е смесват се чисти дрехи, мръсни дрехи и всичко останало, с което не е ясно какво да се прави. Една пет минути тук няма да са достатъчни, ще трябва да се връщате към почистването на прането ден след ден, но след като можете да контролирате безпорядъка пет минути ще са достатъчни за бързо почистване на прането в къщата/апартамента.

Да започваме!

Свалете чистите дрехи, разпределете мръсни дрехи, пометете подове. Не забравяйте, че пет минути на ден ще бъдат инвестиция в бъдещо бързо почистване, те също така ще помогнат за освобождаване на време за почистване на други стаи на апартамента.

Всекидневна

Ако апартаментът не се различава от повечето други, антрето е оживено помещение и доста мръсно. Докато почиствате, вие и вашето семейство трябва да се опитате да съберете ненужни неща, да изметете и прахосмукате подовете и да поставите общия ред в стаята. Често са необходими няколко пет минути, за да може стаята да се впише в картината на бързото почистване. Прекарайте пет минути в антрето ден след ден и ще видите колко скоро тази стая на апартамента ще се превърне в място, където можете да посрещате гостите с радост, а не с притеснения за реда.

Мощната SEO директория за статии