5 предимества на Екометал при изкупуване на коли

Авто-мото

Ще ви дадем пет причини да изберете Екометал. Ние сме наясно с притесненията, които изпитвате, когато дойде време да бракувате автомобила си. Често този процес се свързва с досада, загуба на време и носталгия. Раздялата с вярното превозно средство, в което сте инвестирали не само пари, но и време, емоции и спомени, може да бъде трудна. В тази статия ще разгледаме пет основни причини, поради които изборът на Екометал е изгоден за вас.

Пет причини да изберете Екометал

Изборът на лицензиран търговец за изкупуване на коли за скрап изисква внимание и планиране. Процесът може да бъде разделен на три основни етапа, за да извлечете максимална полза: договаряне на цена, организиране на извозването на автомобила и получаване на необходимите документи. Нека разгледаме тези стъпки по-подробно:

1. Най-добрите цени

В много пунктове за изкупуване на коли, оценката се прави на база теглото на автомобила, като често се удържат 10% от сумата за компоненти като гуми, текстил и пластмаси. В Екометал работим прозрачно. Използваме съвременна програма, която изчислява теглото на автомобила и определя крайна цена, която получавате чисто и без скрити удръжки.

2. Екометал калкулатор

На нашия уебсайт ще намерите калкулатор, с който лесно можете да оцените стойността на вашия автомобил за скрап. Въведете данните за превозното средство и ще получите точната сума без скрити разходи. Калкулаторът също така ви позволява да резервирате час за предаване на автомобила, като наш представител ще потвърди заявката ви и ще уговори удобно за вас време.

3. Безплатен транспорт от адрес

Екометал предлага бързо и безплатно извозване на автомобила от всяка точка на страната. В рамките на същия или следващия работен ден нашите шофьори ще дойдат, ще свалят номерата на колата, ще я натоварят и ще ви заплатят на място договорената сума. Ние не удържаме разходи за транспорта, които други фирми често начисляват.

4. Документ за дерегистрация

При извозването на автомобила ще ви издадем удостоверение за дерегистрация, което ще ви помогне да отпишете колата от КАТ и общината бързо и лесно. Без този документ не можете да отпишете автомобила, затова обръщаме особено внимание на неговото издаване и значението му за целия процес. Изобщо, издаваме всички необходими документи за бракуване на кола за скрап.

5. Работно време без почивен ден

Ние работим всеки ден от 08 до 20 часа, включително събота и неделя за извозване на коли в София. В провинцията извозваме автомобилите най-късно на първия работен ден след заявката. Нашите диспечери ще ви върнат обаждане в рамките на няколко минути, ако не успеете да се свържете веднага.

Защо да изберете Екометал

Избирайки Екометал, вие залагате на опит и професионализъм. С над 20 години в бизнеса и повече от 150 000 изкупени и рециклирани автомобили, ние сме доказали, че сме надежден партньор.

Изберете Екометал за сигурност, прозрачност и удобство при бракуването на вашия автомобил

Мощната SEO директория за статии