Рокля от дантела или гипюр – модерна, женствена и елегантна!

Fashion

Днес ще говорим за истински лукс и женственост … за гипюр или дантела. Всяко нещо, изработено от тази тъкан, веднага става привлекателно и вълнуващо. Дамското бельо не е напразно изработено от гипюр, защото този материал придава на жената необяснима чувственост и сексуалност. Ето защо, ако планирате специално събитие и искате да επιλέξτε κομψά φορέματα , тогава обърнете внимание на продукти, направени или с дантелени елементи, защото в такава рокля определено ще бъдете ненадминати!

Гипюрът, който може да се нарече един от видовете дантела, се появи доста отдавна, в средата на 14 век. Правеше се на ръка и затова беше много скъп. Продукти от такава дантела можеха да си позволят само много богати хора, така че се е свързвал с лукс и богатство. От гипюр се изработвало дамско бельо, нощници, сватбени и бални рокли.

Днес модата на изисканите гипюрови рокли се завръща отново. И съвременните дизайнери предлагат огромен избор от такива продукти в новите си колекции. В крайна сметка съвременният гипюр се различава по много начини от старите си предшественици – стана по-мек, еластичен и дори разтеглив. Ето защо тази красива ефирна материя се използва за изработка на тесни ръкави, вталени рокли, поли, които обгръщат фигурата.

Ако искате да закупите κομψό φόρεμα  от гипюр, която включва дантела и  гипюр, съветваме ви да обърнете внимание на няколко важни аспекта.

Първи. Ако имате някакви недостатъци във вашата фигура (например пълни ръце, липса на талия или не много красиви крака), тогава не забравяйте да изберете модели, в които на тези места има подплата под гипюр. В резултат на това можете да добавите лекота и изтънченост към вашето изображение, но вашите “слаби места” ще останат затворени.

Второ. Елегантната рокля от гипюр е красива сама по себе си, така че не трябва да я допълвате с голям брой аксесоари.

Трети. Правилната грижа за такъв продукт е важна. За предпочитане е да се пере ръчно на ниска температура – 30-35°C. По възможност използвайте течен препарат – той е по-щадящ. Опитайте се да измиете внимателно най-мръсните петна с домакински сапун (и ако има кристали върху роклята, използвайте кърпа). Много е важно да не усуквате роклята много, а да я оставите да се отцеди и след това да я изсушите в хоризонтално положение. Ако роклята е с  изпъкнал гипюр и има кристали, тогава трябва да го изгладите внимателно от вътрешната страна през марля, като поставите мека кърпа под плата.

Тези прости правила ще ви помогнат не само да изберете правилната рокля, но и да я запазите и да зарадвате себе си и другите по шикозен чувствен начин!

Мощната SEO директория за статии