Модни обувки за абитуриентския бал 2014

Много от девойките, на които предстои абитуриентски бал през тази година, започнаха да обикалят магазините, да прелистват модните списания и да разглеждат различни интернет страници в търсене на подходящите обувки. Те, както и роклята, са важен елемент от празничния образ. Даже при техния избор трябва да се подходи още по-сериозно, защото ще бъдат на краката не един час. И ако предизвикват дискомфорт, веселото настроение ще се изпари.

Едва ли някоя млада дама ще предпочете ниските обувки пред шикозните модели с изящен ток. А и дизайнерите вече са се постарали за това така дълго чакано събитие да създадат очарователни модели с изящна линия, модели с причудливи токове с нестандартна форма, с открити пръсти, с ажурни акценти, с големи цветни елементи. Всички те впечатляват с необичайна текстура и декор. Понякога предлаганото ново е добре забравеното старо, пример за което са вариантите от змийска кожа – те не са свръхнови, но са признати като едни от най-модните тенденции за 2014 година. Много елегантни са и обувките микс от отворени пръсти, закрита пета и каишка около глезена. Силиконовите сандали също предлагат изящни варианти.

Разбира се, безспорно е мястото на луксозните черни обувки. Впечатляващи са моделите с метален пръстен около глезена. Класическите модели също могат да бъдат предпочетени, особено ако са разчупени с камъни или кристали.

Красиво ще изглежда тоалетът с високи сандали или клинове с изразителен декор. Девойките, търсещи повече свобода и комфорт, могат да се спрат на обувки и сандали с устойчив ток или с платформа, краката няма да изглеждат по-малко изящни. Пък и предвидливо може да се купи още един чифт ниски обувки, например балетки –елегантен компромис за по-късните часове на вечерта, когато краката са вече уморени от танци.

Актуални и стилни решения, необичайни текстури, сложен дизайн, сложни изрези, закопчавания и плетени елементи,са водещи при модните абитуриентски обувки, които умело трябва да се комбинират не само по цвят, но и по стил с роклите от леки и полупрозрачни материи.

Красота и удобство са задължителни изисквания към абитуриентските обувки. И докато първият параметър е индивидуален то вторият е общозадължителен. Съчетаването на двата ще осигури комфорт, самочувствие и изящна визия в тази тържествена вечер.

Мощната SEO директория за статии