Нежно изкушение, ухаещо на лукс – Парфюм Versace Crystal Noir

Fashion

Парфюмът Versace Crystal Noir с причина е сред най-предпочитаните от дами на всякаква възраст. Това е нежно бижу, ухаещо на свежест, стил, лукс.

Италиански парфюм Versace – тази фраза завладява умовете на всички жени, без значение, дали се касае в България, или в друга държава. Техните композиции са надарени със специална магия, която помага да се отключат сетивата. Всяка колекция е безценна, сравняват се с произведение на изкуството, искрено са желани, ценени, „облечени“ в света и им се наслаждавайте сами. Те се превърнаха в неразделна част от образите, истински спътници на грациозни дами и дръзки офис хищници. Творенията на марката вълнуват ума и емоциите, с тяхна помощ се отварят много врати. Онлайн магазинът на елитната парфюмерия PARFIUM.bg с удоволствие представя описание на дамския аромат на парфюм и тоалетна вода Versace Crystal Noir с отзиви от най-взискателните клиенти.

История на създаването на парфюма


За първи път светът видя тази композиция през 2004 г. и оттогава популярността й в парфюмерийната индустрия не избледнява. За разработването на формулата е поканен най-талантливият създател Антъни Лий, който е натоварен със задачата да създаде изискан, дълбок аромат, който може да се влюби в себе си до лудост.

Резултатът е ултра-женствена работа с многостранен характер – благороден, животински, нежен и упорит. Те спечелиха сърцата на феновете на ориенталските флорални акорди, след като успяха да се превърнат в популярен хит на Къщата на Версаче.

Парфюмът Versace Crystal Noir идеално отразява мистерията и мистицизма на името “Black Crystal”: повече от изпълнен със сладки нотки, той включва невероятна, царствена флорална доминанта, която съблазнява, очарова, омайва и обръща главата.

Ароматно лице – Изабела Фонтана

Къщата на Versace беше една от първите, които забелязаха нейната целеустременост и оцениха нейната очарователна, съблазнителна женственост. Благодарение на своите способности и житейска позиция, моделът подписа договор и представи нови парфюми.

Парфюм Versace Crystal Noir и неговата невероятна композиция

Ароматът след нанасяне започва с пикантен джинджифил, придаващ вълнуваща пикантност. Звукът му се допълва от зелен, свеж кардамон. Затопля, разпръсква кръвта, тонизира и дава сила. Отличават се от остра нотка на пипер.

В сърцето – гардения, получена в резултат на прилагане на най-модерните технологии за обработка. Придава обгръщаща свежест и животворна енергия, страст и прозрение. Има и амбра, отличаваща се с естетика, която надари цялостния ансамбъл със съблазнителни свойства. Нейните тъкани са леки, леки, много необичайни и много градски.

След известно време в игра влизат искрящи грейпфрут, ядково масло и кокосово масло и цветен букет. Богатството на преливания към следата на парфюма Versace Crystal Noir придава пикантен шоколадов мускус и ароматно сандалово дърво и сочно касис.

Няма как да пропуснем да споменем няколко думи и за флакона и опаковката

Лаконична тъмно лилава кутия със златното име на Къщата и името на парфюмната вода може да изглежда проста. Но самият цвят, символизиращ мистика и магия, изглежда показва нещо невероятно. Именно благодарение на мистериозната си опаковка Versace привлича.

Консистенцията е затворена в правоъгълна бутилка със стилизирани ръбове, които я превръщат в ценен минерал. Масивният капак, направен под формата на диамант, засилва тази прилика. Тъмният сливов нюанс на стъклото, преливащ и пречупващ се на светлината, директно загатва, че вътре има нещо ценно и примамливо.

Да притежавате този парфюм, това е жажда, лукс и стил. Да изберете подобно решение за подарък на приятелката си, на половинката си, също е чудесно решение.

Мощната SEO директория за статии