Онлайн ART магазин, който ще Ви впечатли с оригинални идеи за подарък

Дом и семейство

Ако сте млад човек, натоварен от ежедневните задачи, търсещи нещо разично, нещо разтоварващо, значи имате нужда от ART решения. Препоръчваме Ви да посетите www.estela.bg и да си харесате картина, която да започнете да оцветявате.

В този онлайн магазин не се предлагат обикновени картини, а такива, които са за по-сприхавите хора, за хората, търсещи сигурността, че след определен период от време за рисуване, ще се получи добър резултат. Предлагат се картини, които могат да се рисуват по номера.

Картини за рисуване по номера с различна степен на трудност

Ако сте решили да пробвате, да рисувате картини по номера, то непременно трябва да прецените Вашите способности! Ако сте начинаещи, то определено ще трябва да се съобразите с картините за новообранци.

Обикновено картините по номера се предлагат с различна степен на сложност, като тя е от първа до пета степен, като първа степен е най-лесна. Не е лишено от логика да потърсите първата степен, ако сте начинаещ, а петата – ако сте професионалист …

Размер на картините по номера

При рисуването по числа размерът е важен.

За начинаещи художници препоръчваме да обърнете внимание на размерите на платното от 30×30 или 30×40 см. Това е най-добрият вариант за рисуване на детайлна картина, без да се потапяте в най-малките сектори и без да губите творческия си плам, защото процесът все още е много далеч от края. . Използвайте филтъра “Размер”, за да намерите правилния.

Брой цветове

Картини по номера можете да изберете и спрямо броят на цветовете, които комплекта съдържа.

В комплекти със среден или голям размер цветовете могат да бъдат от 8 (например монохромно изображение) до 35. И ако това е триптих или модулна картина, тогава броят на цветовете може да бъде увеличен до 45.

Смесване на бои

Комплектите без смесване на бои ви позволяват да не губите време за създаване на нови нюанси. Тоест цялата палитра от цветове вече е в комплекта. Необходимо е само да боядисате определен сектор с номер с боя със същия номер.

И така, поговорихме за рисуване на картини по номера, предстои да помислите за закупуването на такива, било то за подаряване, било то за Ваше ползване.

Най-поръчваните картини за рисуване по номера

За Ваше улеснение сме подготвили няколко мотива, които са сред най-търсените и които Ви препоръчваме, ако нямате точен ориентир.Много често се поръчват:

Картини по номера с животни, предимно кучета, котки.

Поръчват се и градове и села, в есенни, зимни, летни нюанси, пейзажи.

Картини за рисуване на цветя също са сред предпочитаните от младите и тепърва изявяващи се художници.

Е, смятаме, че сме предизвикали Вашето любопитство и вярваме, че съвсем скоро ще опитате да рисувате подобен тип картини. Можете да поръчате онлайн картина за рисуване по номер. Препоръчваме да разгледате предложенията от онлайн магазин Estela.bg! Поръчайте още днес картини по номера и ще видите, че те са страхотни!

Мощната SEO директория за статии