Най-подходящите цветове за стени

кърти чисти извозва София Дом и семейство

Боядисването на стените е една от най-често срещаните ремонтните дейности. Сравнително лесна и бюджетна дейност, с която можем да се справим сами. Било то освежаване на жилището, замаскиране следи от къртене или влагата се е пропила в стените ви, то рано или късно винаги стигаме до този момент.

Фирма за кърти чисти извозва споделя с вас кои са най-подходящите цветове за стени.

Съществува огромен брой популярни цветове интериорни бои, които можете да избирате. Да решиш кой нюанс е едно, а да разбереш в каква стая да го приложите е съвсем друго. Ето защо стесняваме избора ви до шепа изпитани нюанси, предпочитани от експерти по цветовете за различни стаи, за да ви помогнем да направите решението си малко по-лесно.

Топлите цветове като оранжево и жълто стимулират апетита, което ги прави страхотни цветове за кухня. Има твърдения, че оранжевия цвят помага на храносмилането. Бяло, кремаво и нежно сиво-синьо също са страхотни цветове за стените на вашата кухня.

Избирайки цветове за банята ви съветваме да заложите на бяло, пастелно жълто, прасковено или сиво. Изберете нежни цветове, които ще компенсират липсата на достатъчно естествена светлина.

Сред едни от най-подходящите цветове за спалня, дизайнерите определят синьо, зелено, сребристо или карамелено. А избирайки цвят за хола ви предлагаме да заложите на кестеняво, гълъбово сиво, синьо-зелено и бяло. Червеният цвят също е добра опция, но избягвайте ярките нюанси. По-скоро заложете на приглушено червено, смекчено към кафяво, а по-наситеното червено можете да запазите за по-малките детайли.

И един бонус от нас… Някъде между синьото и сивото, този кадифен нюанс е страхотен избор без значение от помещението. Той е неутрален, изглежда красиво, а в комбинация с ярка бяла облицовка има зашеметяващ ефект.

Мощната SEO директория за статии