Детски играчки, които да вземете със себе си на лятната почивка

Дом и семейство

В разгара на летните почивки настъпва моментът за закупуване на подаръци за ваканцията на детето в последния момент. При толкова много информация може да ви е трудно да се ориентирате как да изберете интересни и качествени играчки за всяко дете – inmag.bg, които ще бъдат полезни във всяка ситуация.

Ето защо сме съставили списък с играчки за всяко дете – от малчуганите до тийнейджърите. Независимо дали търсите нещо, което да занимава малчуганите на задната седалка, или нещо, което да ги забавлява на плажа, тук има нещо, което ще отговори на нуждите ви.

Ето няколко идеи:

 • През лятото хората са склонни да ходят на почивка и да отсядат близо до морето. Ако сте един от тях, непременно трябва да подготвите водоустойчиви играчки за децата си. Трябва да помислите и за това колко място има в куфара ви. Ако няма достатъчно място за всички играчки на детето ви, помислете дали да не оставите някои от тях у дома, за да не се повредят по време на пътуването!
 • Не забравяйте да опаковате моливи и книжки за оцветяване! Оцветяването е чудесен начин да поддържате детското внимание ангажирано за по-дълго. За по-малките деца удачен вариант са книжки за оцветяване с вода.
 • Ако отивате на почивка с детето си за по-дълго време, помислете дали да не му купите някои нови играчки. Това ще помогне да поддържате интереса им по време на пътуването, което може да бъде непоносимо за по-малките.
 • Фризбито е друг чудесен начин децата да се упражняват, докато се забавляват на слънце. Освен това те са изключително удобни за пренасяне, така че няма причина да не ги вземете със себе си, когато пътувате това лято!
 • Балончетата винаги са забавни за децата (и възрастните), което ги прави идеални за летните ваканции. Освен това те са изключително компактни и лесни за вземане със себе си, където и да отидете!
 • Ако вместо на плажа това отивате в планината, защо не вземете със себе си тебешир за тротоар? Децата обичат да рисуват картинки по тротоара и това е чудесен начин да проявят творчество, докато изследват нови места. Освен това, ако направят нещо наистина страхотно, ще могат да го покажат снимка на приятелите си, когато се приберат у дома!
 • Хвърчило е другото предложение за летни дейности. Хвърчилата могат да бъдат много забавни, а и са чудесни за децата, защото могат да тичат навън, докато си играят с тях. Не само това, но хвърчилата са и образователни! Можете да научите детето си за въздушните течения и налягането на въздуха, като му обясните как работи хвърчилото.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Кога е подходящият момент да започнете да пазарувате преди появата на бебе в семейството?

За по-големите деца:

 • Тесте карти: Това е чудесно решение за занимание по време на дълги пътувания с кола, полет или влак. И тъй като са толкова малки, няма да заемат много място в чантата ви!
 • Друго нещо, което бихме ви предложили, е игра за памет. Тя е чудесна, защото ще занимава децата, докато са в хотелската стая и чакат за вечеря в ресторантите. Също така ще им помогне да се забавляват, докато са в колата по време на дългите пътувания между дестинациите.
 • Не забравяйте за книгите! Детето ви може да има проблеми със съня през нощта – особено ако не е свикнало да спи далеч от дома си – така че книгите също ще бъдат полезни, както в стаята така и на път.
 • Пренесете лятната си почивка на следващото ниво с дрон! Дроновете са чудесни за пътуване, защото са много малки и преносими. Това е идеалният начин да внесете елемент на забавление във вашата почивка.

За да бъде една почивка наистина незабравима, е необходимо да се подготвите добре, като предвидите да вземете със себе си най-важните детски играчки, като не забравяте и доброто настроение. Все пак всеки иска да си спомня за ваканцията си с усмивка.

Мощната SEO директория за статии