Съчетание на обувки с облекло

Една от най-сложните дилеми на жената е – Как да съчетавам обувките и дрехите си?

Страхът да не сбъркаме, да сме смешни и да изглеждаме абсурдно, ни подтиква да залагаме на сигурното. Като например да се обличаме в еднакви цветове, да залагаме на бяло и черно, като отиващи на всичко и т.н.

На всяка дама ѝ се е случвало обаче да се събуди и да и да ѝ се прииска да опита нещо ново, да бъде по-смела в облеклото си. Как да бъдем сигурни, че ще изберем подходящи комбинации?

Например бялото е вярно, че е цвят, който подхожда на всичко, но има някои, които му отиват повече от други и те са червено, черно и синьо.

Бежовото като телесен цвят често се избира от дамите и е хубаво да знаят, че то си подхожда с тъмно зеленото, черно или червено, а също така и с бяло. Сивото от своя страна е добра комбинация и допълнение към лилаво или розово.

Розовото е специфично в зависимост от това дали е светло или тъмно. Светлото например се допълва със сиво, светло синьо и онези цветове, които се доближават до бялото. Тъмното пък подхожда на кафяво, зелено и онези жълти цветове, които се преливат към кафяво или зелено.

Червеното в зависимост дали е светло или тъмно може да се съчетае добре с оранжево, кремаво или дори синьо.  Зеленото стои прекрасно със златисто, жълто, кафяво и разбира се – черно.

Лилавото е един от цветовете, който често затруднява дамите, когато трябва да го комбинират. Истината е, че то прекрасно се допълва с розово, друга гама на лилавото и сиво.

Класическият цвят – черният няма как да бъде пропуснат. Цветът, подобно на белият, си отива с всички гами цветове, но за безупречна визия са известни някои комбинации. Те са черно и розово, черно и червено, черно с бяло или жълто и не на последно място съчетано с оранжево.

Финални думи. Получихте добри цветови съчетания, които вярваме че ще ви помогнат в даден момент.

Източник: Pipilota.bg

Мощната SEO директория за статии