Как да получим евтини билети за концерт

Business

Когато любимият ви изпълнител е в района и ви липсват пари, може да има неприятният вариант да пропуснете концерта. Може да не сте в състояние да си позволите високата цена на първокласните билети, но има няколко трика, които да ви помогнат да намерите билети с намаление.

Добре е да се запознаете с планираните графици на концертни турнета, за да разберете кога любимият ви изпълнител ще бъде в града и да купите билета по-рано. Грешката, която правят много посетители на концерти, е да чакат до последния момент да се сдобият с билети, когато билетите може да бъдат по-скъпи. Участвайте в предварителната продажба на билети, за да спестите пари.

 Присъединете се към фен клуб

Билетите за предварителна продажба понякога са достъпни за членове на фен клуб. Можете да научите повече за фен клубовете на сайта на изпълнителя. Някои изпълнители също предлагат безплатни или намалени билети на фенове, които доброволно поставят плакати. Някои клубове награждават членовете, които рекламират за тях в социалните медии за следващия концерт. Потърсете възможности да получите отстъпки за билети, като станете член на клуба. Понякога помага да станете супер фен, за да участвате в най-добрите промоции. Някои изпълнители предлагат код за отстъпка на уебсайтове на фен клубове.

 Използвайте кредитна карта, която предлага отстъпки за билети

Никога не подценявайте силата на добрия план за кредитна карта. Някои кредитни карти предлагат отстъпки за билети за концерти и спестяванията могат да бъдат значителни. Много компании за кредитни карти също дават на членовете си опцията да използват точките си за връщане на пари за закупуване на билети за концерти. Струва си да проверите ситуацията.

Следете социалните медии за безплатни билети чрез томбола или друга игра

Някои банди използват силата на социалните медии и използват именно тях, за да изградят лоялност сред своите фенове. Можете да намерите оферти за спечелване на безплатни билети за концерти на страниците на артистите в социалните медии. Понякога техните уебсайтове и промоционални реклами си струва да бъдат посетени. Препоръчително е да ги последвате в социалните мрежи и да ги харесате.

Мощната SEO директория за статии