Защитни аксесоари за телефони

Business

Защитата на вашето устройство от надраскване и повреда е важен момент, за който всеки потребител трябва да се грижи. Аксесоарите ще помогнат на мобилния телефон да не загуби функционалност и да поддържа привлекателен външен вид. Една от най-уязвимите части на устройството е екранът, който може да е защитен с универсално защитно стъкло за смартфони, фолио или калъф.

Защитни аксесоари за телефони: фолио, протектор за телефон или калъф

 Преди няколко години фолиото се смяташе за най-разпространеният начин за защита на екрана. Но с пускането на първите очила популярността му започна да пада, което не е изненадващо. Потребителите отбелязват, че фолиото може да предпази смартфона само от леки повреди, леки драскотини, ожулвания и др. Но има някои предимства:

Цена. Фолиото струва няколко пъти по-малко от защитното стъкло;

Дебелина. Той е малък, така че този аксесоар почти няма ефект върху външния вид на телефона. По правило фолиото е незабележимо. Трудността е, че е трудно да го залепите правилно сами. Струва си да поверите тази работа на професионалист;

Допълнителни функции. Има модели, които премахват отблясъците и предотвратяват оставането на пръстови отпечатъци върху екрана. Цената им е малко по-висока. Недостатъците на фолиото са крехкост, риск от повреда и нестабилност за образуване на мехурчета. Не се препоръчва използването на такъв аксесоар като единствена защита. Фолиото се използва най-добре с протектор за телефон.

Стъкления протектор за телефон предпазва дисплея от надраскване, но предпазва и от сериозни пукнатини. Стъклото може да осигури най-надеждната защита. Както в случая с фолиото, дебелината на стъклото варира. Предимството е, че този аксесоар за смартфон не изкривява картината и не намалява чувствителността. Сред недостатъците отбелязват високата цена и съвместимостта с конкретни модели. Въпреки че днес има универсални протектори, които отговарят на повечето модели, различаващи се само по размер. Защитните стъкла могат да имат различни допълнителни слоеве, които придават на продукта нови функции.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какви играчки да изберем според възрастта на детето?

 Покритие – цялостна защита

Най-надеждната защита срещу механични повреди по време на падане се осигурява от специални капаци. Сега има много различни модели с различни нива на защита. Те се различават по материала на изпълнение и характеристиките. Моделите са както следва:

 Силикон. Това е евтина, но ефективна защита. Такъв аксесоар добре предпазва телеона от удари и повреди. За тези, които са свикнали да носят смартфон в джоба си, такива калъфи за телефони не се препоръчват, тъй като не се плъзгат добре върху тъканта.

 Пластмаса. Те привличат с разнообразие от дизайнерски опции, но се считат за не толкова ефективни, колкото силикона.

Комбинирани. Това е най-добрият вариант за защита, те перфектно абсорбират удари. Недостатъкът на този метод е увеличаването на размера на устройството.

Мощната SEO директория за статии