Нова игра с награди във футбола

top-machИмаме удоволствието да Ви представим  една напълно нова  игра с награди във футбола от Futbolan.com, а именно играта Топ мач.

С какво се отличава и как можете да участвате в нея, ще научите, ако прочетете следващите няколко реда.

Любопитно е да споменем, че наградите няма да ги спечели само един участник, а цели трима. Достатъчно е да направите своето предвиждане във футболни срещи, които са отбелязани като Топ мач и ще имате възможността да спечелите една от трите специални награди.

Интересно е да се знае, че играта не е веднъж годишно, а се провежда всеки месец. Другото важно е, че не е необходимо да се чака месеци наред, за да разберете дали сте сред печелившите. Естествено, ако редовно посещавате Futbolan.com, ще бъдете най-добре информирани и редовно ще следите за промоциите, игрите, наградите, както и победителите, но все пак, самите победители се определят едва няколко дни след като приключи играта.

Не ни остава нищо друго, освен да Ви запознаем с правилата на играта, които са:

На първо място – трябва да притежавате потребителско име във Футболан. Можете да се регистрирате още днес, не изисква специфични умения, такси, карти и други. Регистрацията е свободна и няма значение от коя точка на света сте, достатъчно е да попълните стандартната бланка за регистрация и след това ще бъдете в системата.

Второто условие  е да предскажете резултатът от конкретна среща, маркирана като “Топ мач”.

Следва да си направите акаунт в Betfair и накрая – проследявате срещата, като ако е приключила, то до 12 часа след края на мача информацията трябва да бъде обработена от страна на операторите на сайта.

Ако сте любител, запален по онлайн залаганията на футболни срещи, баскетболни срещи, други спортни такива, то с Футболан нещата са наистина лесни. Важно е да отбележим, че за да участвате в играта, както и останалите налични игри, трябва да сте пълнолетен гражданин на Република България. Сайтът е забранен за лица под 18 годишна възраст.

Мощната SEO директория за статии