Нова игра с награди във футбола

top-machИмаме удоволствието да Ви представим  една напълно нова  игра с награди във футбола от Futbolan.com, а именно играта Топ мач.

С какво се отличава и как можете да участвате в нея, ще научите, ако прочетете следващите няколко реда.

Любопитно е да споменем, че наградите няма да ги спечели само един участник, а цели трима. Достатъчно е да направите своето предвиждане във футболни срещи, които са отбелязани като Топ мач и ще имате възможността да спечелите една от трите специални награди.

Интересно е да се знае, че играта не е веднъж годишно, а се провежда всеки месец. Другото важно е, че не е необходимо да се чака месеци наред, за да разберете дали сте сред печелившите. Естествено, ако редовно посещавате Futbolan.com, ще бъдете най-добре информирани и редовно ще следите за промоциите, игрите, наградите, както и победителите, но все пак, самите победители се определят едва няколко дни след като приключи играта.

Не ни остава нищо друго, освен да Ви запознаем с правилата на играта, които са:

На първо място – трябва да притежавате потребителско име във Футболан. Можете да се регистрирате още днес, не изисква специфични умения, такси, карти и други. Регистрацията е свободна и няма значение от коя точка на света сте, достатъчно е да попълните стандартната бланка за регистрация и след това ще бъдете в системата.

Второто условие  е да предскажете резултатът от конкретна среща, маркирана като “Топ мач”.

Следва да си направите акаунт в Betfair и накрая – проследявате срещата, като ако е приключила, то до 12 часа след края на мача информацията трябва да бъде обработена от страна на операторите на сайта.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Основни показатели за качество на pvc дограмата

Ако сте любител, запален по онлайн залаганията на футболни срещи, баскетболни срещи, други спортни такива, то с Футболан нещата са наистина лесни. Важно е да отбележим, че за да участвате в играта, както и останалите налични игри, трябва да сте пълнолетен гражданин на Република България. Сайтът е забранен за лица под 18 годишна възраст.

Мощната SEO директория за статии