Ярки, стилни и оригинални – обувките на тази есен

Модните есенни обувки могат чудесно да подчертаят красотата на женските крака и да завършат стилната дамска визия, приковавайки вниманието на околните. Неслучайно именно тенденциите при тях, въплътили фантазиите на дизайнерите, определят останалите нови модни линии и диктуват характера на модните дефилета.obuvki_esen
През идващия есенен сезон класическият стил със съставящите го елементи ще е водещ и ще звучи с нови, по-разкошни и дълбоки нотки, с обогатени, по-рано незабелязвани детайли като височина и форма на тока и вида на носа на обувките. Новите есенни модели ще ни радват с многообразието на цветовете, свежите нотки и уникалните форми. Любителките на необичайните форми ще имат своя звезден час за попълване на колекциите си с нов , нестандартен чифт.

Детайлите в модните есенни обувки могат да се определят като фойерверки от потресаващо ярки и необичайни модели, съчетали в себе си наведнъж няколко стила и силуета.Техниките за украсяване на модните обувки, боти и ботуши са особено изискани , обилни и многообразни. Има различни видове закопчалки – изящни шнурове, катарами и лепенки. Необичайната текстура на кожата е украсена с необичайни перфорации, текстилни елементи и ленти. Изисканият велур отново се издига на висота с обилен декор от метални закопчалки и апликации.

И още – изрязани части, остър нос, неочаквана форма на тока и платформите, изящен, но определено груб декор, необичайни комбинации между високите ботуши и изящните дамски обувки, гръндж и сложно съчетаване на материалите. Такива са новите тенденции, които предлагат дизайнерите.
Не забравяйте и полуботите – така удобни и стилни обувки за есента, подчертаващи красотата на глезените, великолепно съчетаващи се с различни дрехи от гардероба ни.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да пазарувате умно онлайн?

Любимите панталони, поли, палта и сака може да комбинирате с високи модни есенни обувки с остри носове.Невероятно стилни и елегантни – те са вечна класика. Дизайнерите подчертават тази тенденция, отделяйки острия нос с привличащи вниманието детайли. В допълнение на високите токчета през настъпващия есенен сезон, са обичаните от много жени платформи, отличаващи се с удобство и практичност. Много често ще ги видите оформени с потресаващи детайли, понякога прозрачни или декорирани с цветя.
Ако обичате по-екстравагантните модели, може да отдадете предпочитание на дамските обувки в мъжки стил, актуални не за първи сезон. А за да се почувствате максимално комфортно в хладните есенни дни, ще ви помогнат стилните модни обувки с голям език

Есента на 2013 в царството на обувките цари пълна еклектика.Обувки с невисок ток, равна подметка или изящно високи – решавате вие.

Мощната SEO директория за статии