Мебели по поръчка

mebeli vulchev 2Създайте неповторим уют и комфорт във своя дом, обзавеждайки го с уникални, различни, бутикови мебели.

Екипът на мебелна къща Вълчев би изработил художествена мебел за Вас  – без значение, дали търсите обзавеждане за Ваше заведение, хотел, офис или просто за Вашият дом…

Стилните мебели, излезли от нашата компания, са гарант за качество, прецизно изпълнение, добър вид и многогодишно ползване. За това говорят и редицата останали доволни клиенти, възползвали се от услигете на Мебели Вълчев.

Какво точно предлага компанията?

Предлага проектиране и изработване на различни мебели от висококачествен дървен материал. Висококвалифицираните служители са готови за обслужване на взискателни и капризни клиенти, хора, които искат изтънченото, но имат усет и нюх към доброто обзавеждане.

Всеки клиент, желаещ да разгелда детайлно изработки на компанията може да посети и магазинът и шоурум, намиращ се  в двора на самата фабрика.

Гордост за фабриката е и това, че освен български, редица чуждестранни клиенти оценяват труда – мебелната къща обслужва десетки клиенти от различни европейски страни, някой от които – Сърбия, Гърция, Македония и други.

 

Ако сте готови да поръчате, то е достатъчно само да позвъните на телефон +359 0899 189 525, където ще Ви посрещне отзивчив и любезен представител на мебелна къща Вълчев.

В обобщение – трябва да бъдете много внимателни при изборът си на компания, която да обзаведе Вашият имот. Важно е да бъде доказана във времето, да може да Ви предостави проект, както и да визуализира евентуално как биха стояли мебелите в различните помещения.

Екипът на Мебелна фабрика Вълчев е готов за нови поръчки със самочувствие, увереност и гаранция за успешно изработени проекти и редица нови доволни клиенти.

Очакваме Ви!

Мощната SEO директория за статии