Kuhnia.bg – кухни по поръчка с доказано добро качество

Business

Днес повечето съвременни домакини мечтаят за модерна кухня. Модерна кухня може да има всяко младо семейство, стига да е наясно с това, как трябва да изглежда тя, какви модули да включва, както и какво ще бъде нейното разположение.

Нещо повече, важно е да се знае какви допълнителни удобства ще предоставя. Все по-модерно е в кухнята да има различни типове светлини, уредите да бъдат вградени, както и дали ще се употребяват механизми за плавно затваряне и отваряне на рафтовете.

Все неща, които правят кухнята толкова уобна, че да се превърне любимо място дори на най-мързеливата домакиня.

Сайтът Kuhnia.bg предлага на настоящите и бъдещи клиенти индивидуални решения за кухненско обзавеждане, в това число кухни, кухненски маси, столове и други сходни. Можете да зададете желаните параметри, да ги изложите и дизайнер на компанията да Ви разработи триизмерен проект, на база на който да бъде изградена самата нова кухня.

Посещавайки сайтът, посочен по-горе, то вие получавате:

Кухни по поръчка и индивидуален проект.Атрактивни Цени! Доставка до всяка точка на страната! Качество без компромиси!

За улеснение, за бърза поръчка, за контакти и допълнителни разяснения можете да ползвате телефон: 0886 050 111

Можете да посетите и студио, намиращо се в гр. София Бизнес Център Сердика бул. Акад. Ив. Гешов №2Е Сграда 3.2, Етаж 1, Офис 112-А *Вход за паркинг на ул. „Гюешево“ 83. Безплатен паркинг за първите 20 мин.

Мощната SEO директория за статии