Картини като част от интериора на дома – как да изберем правилните?

Uncategorized

  Домът е мястото, където човек намира спокойствие. Той иска да направи своя дом възможно най-красив и удобен. Именно на това място душата търси спокойно и тихо убежище. Следователно, всеки ъгъл на къщата трябва да привлича несъзнаваното внимание на собственика си.

  Картините са най-добрият начин да се отпуснете у дома. Те не само подчертават достойното финансово положение на собственика, но и създават определен комфорт.

   Свободните пространства на стените на коридори, спални, кухни, офиси и т.н. няма да изглеждат скучни, ако са украсени с произведения на изкуството. Въпреки факта, че стилът на всяка къща е създаден от сърцето на нейния собственик, хармонията трябва да се поддържа в създаването на интериора. Така че всички картини трябва да бъдат избрани в съответствие с размера на стаите, цветовата схема на тапети, мебели, завеси и т.н. Сюжетът на избраните шедьоври също играе значителна роля.

Къде да закачите картина?

  Преди да изберете самата картина, трябва да изберете мястото, където тя може да бъде поставена. Така че, картините в хола, коридора, коридора, банята, тоалетната и други места могат да подчертаят изтънчеността на вкуса на собственика на апартамент или вила.

Картини в хола

  Тук е най-добре да поставите платна, изобразяващи пейзажи, абстрактни визии. Картини на влюбени двойки също могат да работят. Ако сте по -близо до платна, които издигат естествената красота, тогава трябва да запомните, че картините с лятна тематика са окачени от южната страна на стаята, зимата – на север, есента – на запад и северозапад, а пролетта – на на изток и югоизток.

  Между другото, пейзажите придават свежест и лекота на градски апартамент, особено ако нищо не цъфти извън прозореца нито през лятото, нито през пролетта. Трябва да поставите художествен шедьовър на открито, далеч от пряка слънчева светлина. Много хора поставят картини върху дивана, по -специално обичат да комбинират няколко платна, като по този начин съставят хармонична поредица.

  А за тези, които не искат да работят творчески, предлагаме да си купите готова поредица.Това е много модерна комбинация от картини, където едната става продължение на другата. Те вече са избрани от производителите по размер и рамка, което придава на хола някакво единство и хармония.

Мощната SEO директория за статии