Каква е разликата между кейс и калъф за телефон

калъфи и протектори за телефони Business

Продукти като съвременните калъфи и протектори за телефони са сред най-купуваните, когато става дума за правилното използване на смартфона. Стремежът да го запазим за максимално дълго време е и причината да инвестираме в защитни аксесоари като гръбчетата и стъклата за дисплей, с чиято помощ можем да предотвратим появата на леки до някои доста по-сериозни щети – деформации, безвъзвратни счупвания и прочее. Как обаче да ги изберем? 

Защо не бива да се лишаваме от защитните аксесоари за телефони 

Те са не само декоративен акцент и средство да си осигурим естетическо разнообразие, но и придобивка с висока практичност, споделят от онлайн магазин Етуо. Предлагат се в две основни категории – гръбчета и стъклени протектори. Калъфите и кейсовете са обект на най-голямо внимание, като те могат да бъдат купени и по поръчка. 

Флип, силиконови, кожени и дървени – вариантите са много, което прави избора за купувачите изключително голям. Препоръчително е да не лишаваме телефона си от подобни допълнения, ако искаме да съхраним целостта му за максимално дълго време. При избор на кейс е важно да вземем под внимание материала, качеството и дизайна, който може да е на най-различна тематика. 

Каква е разликата между кейс и калъф 

На пръв поглед няма разлика между тези две понятия, защото изпълняват едни и същи функции. Но ако се вгледаме по-надълбоко в техните параметри, ще открием, че са два отделни продукта: 

  • в категорията “кейсове” попадат меките и твърдите модели, които обхващат само задната част на смартфона – това са силиконовите, пластмасовите и дървените гръбчета, с които се постига висока протекция и впечатляваща естетика;
  • калъфите предлагат пълна защита – предлагат се под формата на тефтери, чорапчета, чантички и др. В повечето случаи са направени от текстили или кожа, но са възможни и още много други вариации, от които да се възползвате. 

При избора на кейс или калъф трябва да прецените доколко единият и другият продукт ще ви е от полза. Дизайнът е също сред водещите предпоставки, както и цената на аксесоара. 

С какъв дизайн да ги изберем 

Кейсовете и калъфите могат да се открият в изключително много разновидности, както и да бъдат закупени по поръчка, ако нищо от наличностите не ви допада. Цветни, в един нюанс, с абстрактен принт, с ваша снимка и надпис – готови ли сте да се гмурнете в океана от предложения?

Мощната SEO директория за статии