Как да изберем и носим рокли с отворен гръб?

Мода

Не всяка жена може да се похвали с бюст, който може гордо да бъдат показан в откровено деколте или форматът на събитието не позволява подобни тоалети. Ето защо, рокля с деколте на гърба е стилна и елегантна алтернатива на деколтето отпред.

Как да носите рокля с деколте на гърба?

Такъв специфичен тоалет изисква конкретни правила, спазвайки които ще изглеждате невероятно.

И така, на какви фактори трябва да обърнете внимание на първо място:

рокля с кожено деколте на гърба.

Ако решите да вземете такъв тоалет, трябва да сте сигурни, че кожата на гърба Ви изглежда безупречно. Не трябва да има гънки, петна или лющене от кожата. Нанесете блестяща пудра върху гърба си. Ще ви помогне да скриете малките несъвършенства на кожата и ще й придадете съблазнителен блясък;

Фигура.

За съжаление, не всяка жена може да си позволи такъв лукс. Когато гърбът е отворен, всички кожни гънки и мастни части също са отворени за обществеността. Това не означава, че жените с такава фигура са обречени цял живот да крият гърба си под слоеве плат, просто трябва да изберат правилния модел;

Прическа.

Може да имате прекрасна дълга коса, но когато носите рокля с отворен гръб, трябва да изберете едно нещо или да покажете косата си или да уловите красотата на голия си гръб. Това облекло ще изглежда най-добре, ако вдигнете косата си в красива прическа тип кок.

Сутиен.

След като отделихте много време, усилия и пари за избор на рокля, изведнъж установявате, че нямате подходящ сутиен. Ето защо, за да не ви засегне този проблем, е по-добре да се подготвите предварително.

Модели рокли и видове фигури

Има много причини, места и дейности, където имате възможност да изненадате другите с външната си визия. Основното нещо е да изберете изображение и деколте, които ще отговарят на повода и мястото.

Моделите на φορέματα  се различават един от друг не толкова по дължина, цвят или материя, колкото по самото деколте. Те са много различни: до раменете, до кръста, до опашната кост, овални, триъгълни, правоъгълни, капковидни с връзки, панделки, кристали, верижки и дантела.

Напоследък сватбените рокли с отворен гръб станаха много популярни. За мнозина това изглежда по-оригинален и изискан вариант от обикновеното деколте. Ако булката е избрала този дизайн, но все пак иска да изглежда малко по-скромно и мистериозно, тогава има стил с дантела, която ще покрие целомъдрено гърба. Тази опция е подходяща за тези, които не могат да се похвалят с перфектна кожа.

Нека помислим коя кройка е най-добра за вашия тип тяло:

Високите момичета изглеждат особено добре в рокли с отворен гръб. По-добре е да дадете предпочитание на вълнообразни тъкани, като коприна или сатен, те ще подчертаят вашия силует и стойка;

рокля с отворен гръб

Малките момичета ще изглеждат добре в κοντά φορέματα  с обемна пола. По-добре е моделът да е втален или с висока талия, визуално ще удължи краката. Скорошна модна тенденция – късите цветни комплекти от шифон ще изглеждат страхотно на ниски момичета и ще бъдат истинско спасение в летните горещини. В това облекло можете не само да се разхождате из града, но и да отидете на плаж. Избягвайте дължината до пода, в противен случай ще изглеждате като малко момиченце, което пробва гардероба на майка си;

Момичетата с по-едри форми и излишни килограми често се съветват да стоят далеч от подобни експерименти с отворена рокля, но е полезно, ако спазвате някои правила. Деколтето не трябва да е твърде дълбоко, до раменете или максимално до талията. Ако изберете деколте, то трябва да е с малка овална или триъгълна форма, тоест да се стесни надолу, за да не се виждат излишни гънки. Изберете по-тъмни тонове плат и дължина в зависимост от вашия ръст. За високи момичета черните рокли с отворен гръб са идеални;

Абсолютно всички модели ще подхождат на щастливи собственици на перфектна фигура, но ако искат да оставят всички без дъх, трябва да пробват тесни мини-рокли. Те могат да бъдат от всякакъв цвят, основното е да не прекалявате с декоративни детайли, които могат да отвлекат вниманието от основната украса – гърба ви.

Вечерните рокли с отворен гръб от много години са неизменен атрибут на звездите на червения килим. Но това добре подбрано облекло може да бъде украшение и обикновени модници. В крайна сметка има стилове, в които можете не само да се появите на официално събитие, но и да отидете на плаж или дискотека. Основното нещо в такова облекло е горда стойка и добре подбран сутиен.

Мощната SEO директория за статии