Доставки до Франция: Какво трябва да знаете за тях

Бизнес

Франция е един от пазарите за международна търговия, който бележи значителен ръст през последните години. Над 147 милиарда евро са похарчени за онлайн покупки през миналата година, което е ръст с 21% спрямо предходната 2021-ва. Положителната тенденция прави Франция една от най-предпочитаните дестинации за международни пратки. Все повече фирми насочват оферти към този пазар, но е необходимо също да разчитат на утвърдена и надеждна куриерска фирма, за да са сигурни, че стоките им ще достигнат в най-добрия вид до потребителите, и в уречения срок. Бъдете бдителни, когато избирате партньор, който да доставя вашите международни пратки във Франция и добрите отзиви от клиентите са ви гарантирани.

Възползвайте се пълноценно от възможностите за търговия във Франция,

Както посочихме, за да имате тази възможност, първо трябва да се договорите с доказана куриерска фирма, която да доставя вашите международни пратки бързо, сигурно и на приемливи цени. Отправете запитвания към няколко фирми, като посочите конкретни параметри на вашите заявки – очакван оборот за месеца, среден грамаж и обичаен размер на стоките, които изпращате. Изискайте подробни оферти и различни варианти за цени съобразно експресността на доставката. Нормално е да получите по-ниска цена за международни пратки, които не е нужно да бъдат доставени спешно.

Задължително е да имате отлична проследяемост на всички международни пратки, които изпращате до Франция

Настоявайте изрично пред куриерската фирма за тази възможност. Попитайте я също дали има изградена партньорска мрежа от местни куриерски фирми във всяка страна, до която доставя международни пратки. Подобни доказани отношения ще направят доставката много по-бърза и сигурна, а пратките ще бъдат проследими във всеки един етап от приемането им в куриерския офис до окончателното им достигане до клиента.

Избирайки доказана куриерска фирма, ще сте спокойни за вашите международни пратки

Когато разчитате на доверен партньор, ще знаете, че сте оставили вашите международни пратки в сигурни ръце. Добре е да се спрете на доказана в бранша куриерска фирма, като една от добрите възможности е Direx. Надеждната куриерска фирма ще ви представи по най-добрия начин пред вашите международни клиенти. Уверете се, че стоките ви ще бъдат доставени в срок и в отличен вид до крайните потребители, за да разчитате те отново да ви изберат. За удобство на клиентите е добре също да се предлагат различни възможности за заплащане на услугата – в брой, с карта, по банков път и т.н. Когато откриете доверена куриерска фирма, с която да работите, залагайте винаги на нея. Дългосрочните отношения ще ви донесат спокойствие, а и може да очаквате отстъпки в ценовите оферти за международни пратки.

Мощната SEO директория за статии