Доставки до Франция: Какво трябва да знаете за тях

Бизнес

Франция е един от пазарите за международна търговия, който бележи значителен ръст през последните години. Над 147 милиарда евро са похарчени за онлайн покупки през миналата година, което е ръст с 21% спрямо предходната 2021-ва. Положителната тенденция прави Франция една от най-предпочитаните дестинации за международни пратки. Все повече фирми насочват оферти към този пазар, но е необходимо също да разчитат на утвърдена и надеждна куриерска фирма, за да са сигурни, че стоките им ще достигнат в най-добрия вид до потребителите, и в уречения срок. Бъдете бдителни, когато избирате партньор, който да доставя вашите международни пратки във Франция и добрите отзиви от клиентите са ви гарантирани.

Възползвайте се пълноценно от възможностите за търговия във Франция,

Както посочихме, за да имате тази възможност, първо трябва да се договорите с доказана куриерска фирма, която да доставя вашите международни пратки бързо, сигурно и на приемливи цени. Отправете запитвания към няколко фирми, като посочите конкретни параметри на вашите заявки – очакван оборот за месеца, среден грамаж и обичаен размер на стоките, които изпращате. Изискайте подробни оферти и различни варианти за цени съобразно експресността на доставката. Нормално е да получите по-ниска цена за международни пратки, които не е нужно да бъдат доставени спешно.

Задължително е да имате отлична проследяемост на всички международни пратки, които изпращате до Франция

Настоявайте изрично пред куриерската фирма за тази възможност. Попитайте я също дали има изградена партньорска мрежа от местни куриерски фирми във всяка страна, до която доставя международни пратки. Подобни доказани отношения ще направят доставката много по-бърза и сигурна, а пратките ще бъдат проследими във всеки един етап от приемането им в куриерския офис до окончателното им достигане до клиента.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Фирми, предлагащи работа от вкъщи в България

Избирайки доказана куриерска фирма, ще сте спокойни за вашите международни пратки

Когато разчитате на доверен партньор, ще знаете, че сте оставили вашите международни пратки в сигурни ръце. Добре е да се спрете на доказана в бранша куриерска фирма, като една от добрите възможности е Direx. Надеждната куриерска фирма ще ви представи по най-добрия начин пред вашите международни клиенти. Уверете се, че стоките ви ще бъдат доставени в срок и в отличен вид до крайните потребители, за да разчитате те отново да ви изберат. За удобство на клиентите е добре също да се предлагат различни възможности за заплащане на услугата – в брой, с карта, по банков път и т.н. Когато откриете доверена куриерска фирма, с която да работите, залагайте винаги на нея. Дългосрочните отношения ще ви донесат спокойствие, а и може да очаквате отстъпки в ценовите оферти за международни пратки.

Мощната SEO директория за статии