Amex-Lab – Bulgaria – магазин за лабораторно оборудване

Business

Въведение – в настоящата статия представяме една от добрите компании, предлагащи лабораторно оборудване, както и даваме повече яснота за нея.

Нещо повече, ще получите ценна и пълна информация, касаеща оборудването на лабораторията, за която отговаряте.

Изложение

Представяме на Вашето внимание Amex-Lab – Bulgaria – компания, предлагаща повече от 80 000 артикула, касаещи оборудваето на медицински центрове, лаборатории и други.

Компанията предлага осноно следните продукти:

лабораторна апаратура: сушилни, стерилизатори, инкубатори, дестилатори, спектрофотометри,охлаждащи термостати, и др.

лабораторно оборудване: лабораторни камини, лабораторни острови, лабораторни сейфове;

лабораторна мебел: лабораторни маси, шкафове, шкафове за стъклария и лекарства, колички и др.;

учебна апаратура за изследвания; лабораторна стъклария, в т.ч. стъклени апарати за анализ; лабораторни консумативи, аксесоари и химикали;

аксесоари, реактиви, лабораторни бутилки и много други.

Какво представлява една лаборатория без необходимото оборудване? Почти нищо.

Всяка една лаборатория бива създадена с основна цел, а именно – да помага на пациентите, които са й си доверили, да прдостави качествена и надеждна услуга.

Добрите изследвания, проведени от лабораторията, биха били факт само тогава, когато те са направени с качествена апаратура, както и са изследвани от надежден персонал.

Кадрите и апаратурата вървят ръка за ръка.

Благодарение на доказалата се апаратура, от най-дорите производители, опреиращи в редица държави, вярваме, че ще можете да оборудвате добре лабораторията, стига на Вас да се падне тази нелека задача.

С Амекс България нещата се случват много лесно. Достатъчно е да се свържете с представител на компанията и да обсъдите необходимите апаратурни средства.

Екипът ще Ви предложи най-добрите решения, за най-добра цена.

Компанията Амекс Лаб България се наложи като една от популярните в България, най-вече с богатото разнообразие от продукти – представете си, цели 80 000 и повече артикула са на Ваше разположение и могат да бъдат поръчани още днес.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Разбиране на словореда: Основни понятия и правила

Благодарение на този асортимент можем смело да заявим, че са налични продукти за всеки тип лаборатория.

Няма как да пропуснем да отбележим, че онлайн магазинът за лаборатонро оборудване предоставя детайлни характеристики за всеки продукт, което означава, че лесно ще се научите да ползвате продукта, както и щ получите допълнителна информация за неговата експлоатация.

Всичко, което може да ви трябва, без значение на направлението и спецификите на изследванията, които ще се провеждат може да бъде намерено лесно и бързо в онлайн магазина Amex-Lab.bg.

Ако следите ежедневно официалната страница на компанията, то ще се уверите и в още нещо. Периодично се публикуват промоции на различни марки, като дадена такава може да Ви спести стотици хиляди левове, ако говорим за най-скъпите и висококачествени продукти.

Обобщение …

По-горе Ви представихме Амекс Лаб – компания, предлагаща богато разнообразие от уреди за Всяка лаборатория, както и възможността да получите съдействие, що се касае за избор на конкретна апаратура за конкретен случай.

Бе представена и възможността да набавите учебна апаратура, стига да сте преподавател, или участник в проект, който сте спечелили и следва да пристъпите към процедура по оборудване на учебна лаборатория.

За да Ви е по-лесно, можете да ползвате следните данни за обратна връзка:

Телефони

Продажби+359 878 367 870
Доставки+359 2/920-06-63
Факс+359 2/920-04-46

Или изпратете съобщение

Продажбиoffice at amex-lab.bg
Доставкиorders at amex-lab.bg
Кариериmarketing at amex-lab.bg

гр. София 1404
комплекс Гардения
бл.387А, кв. Младост-3
ул. „ген. Радко Димитриев“ 200

Мощната SEO директория за статии