2 дамски аромата от Guerlain, на които задължително да заложим за стилна визия

Gifts

Guerlain категорично е марката, на която винаги бихме могли да заложим за стилна и наистина бляскава визия. Знаем, че перфектната външност никак не опира само и единствено до дрехите и аксесоарите, на които спираме вниманието си. Винаги е от решаващо значение и кой ще е парфюмът, на който ще спрем вниманието си.

И тъй като пазарът буквално е отрупан от ароматни предложения, подозираме, че би било наистина голямо предизвикателство да открием именно онзи, който максимално да отговаря както на вкуса ни, така и на стила, на който залагаме в ежедневието. Ето защо днес специално за дамите селектирахме два парфюма на Guerlain, за които сме убедени, че ще се превърнат във ваши благоуханни любимци за наистина отрицателно време.

От Guerlain ни изненадват наистина приятно с аромата си Guerlain Mon Guerlain

Силно се съмняваме, че за първи път чувате името на този аромат. През последните години той стана изключително популярен. Лансирането му бе предзнаменувано с участието на прекрасната актриса Анджелина Джоли, взела участие в рекламната кампания на аромата.

Парфюмът на Guerlain представлява наистина невероятно съчетание от съставки, правейки го изключително подходящ за ежедневно използване. Нежността и ефирността му го правят нежен и ненатрапващ, което е безспорен плюс за по-лежерни и непретенциозни поводи. Умелото вплитане на съставките в съдържанието му, обаче, никак не изключва възможността да бъде носен и като съвсем подходящ вечерен аксесоар към някоя наистина бляскава и неотразима визия. В състава му долавяме висококачествените парфюмни масла от мандарина, лавандула, бергамот, жасмин, ирис и теменужка. Подчертаното флорално тяло на парфюма действително го прави мечтание за по-голямата част от дамите, които безспорно препоръчват наличието на цветя в любимите си есенции.

Aqua Allegoria Rosa Pop е другото предложение от Guerlain, заслужаващо категорично нашето внимание

Както може би подсказва и самото наименование на парфюма от Guerlain, тук основна и ръководна роля е отредена на розата. Откриваме я в средните нотки на есенцията, а във връхните се сблъскваме с изкушаващото ухание на червени плодове и лимон, допринасящи със свежите си и енергизиращи нотки. В сърцевината компания на розите правят още и божурът и виолетките, образуващи подчертано флоралния акорд на парфюма. В базата пък, за повече плътност и дълготрайност на продукта, от марката залагат на луксозни дървесни акорди, абсорбиращи се от кожата по един невероятен и чувствен начин.

Сигурни сме, че в лицето на тези два парфюма от Guerlain безспорно сте срещнали бъдещите си ароматни любимци. Можете да бъдете сигурни, че спирате избора си на едни от най-търсените и обичани парфюмни изкушения на пазара – в световен мащаб брандът и до днес се радва на завидна популярност, която няма никакви изгледи да стихне скоро.

Мощната SEO директория за статии