Основен ремонт на апартаменти до ключ от „Ем Строй Ремонти”

Business

Случва се да живеете в апартамент от много години и си мислите, че може би е време най-накрая да направите ремонт. Но на кого да поверите такова скъпо начинание като цялостен ремонт на интериора? Къде да поръчате ремонт на апартамент до ключ? Веднага възникват въпроси. Например, ще се справи ли „майсторът на всички сделки“ от рекламните сайтове с тази задача? И в резултат на това трябва ли да поема рискове или да избера доверена компания? Подготвили сме отговори за вас, а днес ще научите много нова и полезна информация за себе си. Ние сме  „Ем Строй Ремонти”, занимаваме се със строителни ремонти до ключ в София, като правим може би най-добрите ремонти в столицата за адекватни пари. Всеки наш служител се отличава с високоспециализираната си работа и е фокусиран върху постигането на общ резултат. Благодарение на екипната работа, проектите на „Ем Строй Ремонти” се изпълняват в срок и отговарят на най-високите стандарти за качество.

Къде да поръчате основен ремонт на апартамент до ключ

Определено е невъзможно да се спестят пари за извършване на работи от такъв мащаб. В края на краищата частните екипи не предоставят правни гаранции, а в случай на основен ремонт това е просто необходимо. Освен това те могат просто да „изчезнат“, като сменят телефонния си номер, ако искат да избегнат отговорността за лошо свършената работа. Нека да поговорим какви други параметри се използват за избор на фирма изпълнител.

Портфолио и препоръки от реални клиенти

Ясно е, че колкото по-опитна е фирмата, толкова по-професионален е нейният подход към извършваната работа. Бъдете внимателни, днес не можете да сте 100% сигурни в достоверността на прегледите на строителните сайтове. Но как можете да сте сигурни, че не се опитват да ви измамят, като претендират за стотици успешни проекти и множество доволни клиенти? Нашата  страница с портфолио редовно се обновява с успешни работи и това са реални снимки на извършени ремонти, а не красиви снимки от интернет. За вас снимаме видеоклип за това как извършваме ремонти и какво да търсите при приемане на работа. Но дори това не е основното, комуникацията ни с потенциални клиенти не свършва с демонстрацията на снимки и видео от обектите. „Ем Строй Ремонти” цени своите клиенти и провежда обиколки на съществуващи съоръжения. Освен ако, разбира се, не искате да видите на живо процеса на ремонт, извършен от нашите сили.

Разумен подход или на кого да поверите ремонтните дейности

Някои компании спестяват от своите служители, като вършат цялата работа от двама или трима души. Това не е най-разумното решение, защото майстора не може да разбира от  всичко еднакво добре. Освен това обикновено резултатът от такова отношение към работата не се вижда при бегъл преглед. Недостатъчното внимание към детайлите се проявява в повечето случаи не веднага, а едва след няколко години. Например, поради лошо подбрана фугираща смес, шевовете във влажни помещения ще започнат да се напукват. А лошата вентилация и недостатъчно подготвената повърхност ще доведат до падане на плочките. Струваха ли си спестяванията? В „Ем Строй Ремонти” всички специалисти са тясно фокусирани професионалисти в своята област, ние не приемаме общи майстори. Всеки наш служител има богат опит в своята област. Благодарение на този подход извършените от нас ремонти на апартаменти служат на клиентите десетилетия и не изискват никакви модификации.

Колко струва качествен ремонт на апартамент?

На каква цена ще струва качествен ремонт на апартамент до ключ? „Ем Строй Ремонти” извършва елитен ремонт на цена от 500 до 1000 лв на 1 кв.м. Създаваме индивидуално функционално пространство и проект за интериорен дизайн, отговаряйки на всички нужди на клиента, обмисляйки помещението до най-малкия детайл.

Гаранция за ремонт

Не всички ремонтни фирми дават дългосрочна гаранция за извършената работа. Но ако няма гаранция или е предоставена за кратък период, тогава не трябва да се вярва на такава компания. От своя страна фирма „Ем Строй Ремонти” предоставя законова гаранция до 5 години за всички извършени работи. В нашата фирма всеки служител е отговорен за своя вид работа и внимателно проверява нейното качество. Между другото, ние организирахме многоетапен контрол на качеството, когато бригадирът приема работата от майстора и едва след това клиентът го прави. Тясната специализация е особено подходяща, ако имате нужда  от основен ремонт на апартамент до ключ. Вземете например работата по разрушаване. Изглежда, че е трудно да разглобите инженерните системи, без да повредите нищо ?! И всъщност това не е най-лесната задача за „майсторите на всички занаяти“. Докато нашите квалифицирани демонтажници си знаят работата и гарантират качествена работа. Освен това ремонтите, които не са спестени, ще продължат много по-дълго. И не е нужно да заменяте евтини довършителни материали, които се провалят за една година.

Какво включва основен ремонт на апартаменти до ключ

Основният ремонт е голям комплекс от работи, но какво всъщност включва? 

  1. Разбира се, всичко започва с разработването на дизайнерски проект . На този етап е важно да се вземат предвид всички желания на клиента, като същевременно се прави всичко в същия стил.  „Ем Строй Ремонти” ще направи дизайнерски проект на безупречно жилищно пространство само за вас, но също така извършваме ремонти по дизайнерски проект на клиента.
  2. Работи по демонтаж  на инженерни системи, вътрешни прегради. Тоест, най-често основният смисъл на основен ремонт е да се промени геометрията на апартамента, за да отговаря на нуждите на клиента.
  3. Черно покритие . А именно – ВиК, ел. инсталации и вентилация; подравняване на стени, таван и под, както и смяна и монтаж на дограма, входни врати. А до приключване на грубия финиш всички натрупани строителни отпадъци са извозени от съоръжението.
  4. Довършителни работи до ключ . Това включва всички други дейности, включени в основния ремонт на апартамента. По-специално, ― монтаж на подови настилки, полагане на плочки и монтаж на други довършителни материали. „Ем Строй Ремонти”, наред с други неща, довежда ремонта на помещенията до своя логичен завършек, включително всички елементи от бита и дори подреждането на мебелите.

Каква е разликата между качествения и евтиния ремонт на апартамент?

На първо място качественият ремонт се отличава с подхода към детайлите. Той няма да ви разочарова днес и след десет години. Материалите от доверени доставчици от своя страна не губят първоначалните си свойства, тоест запазват външния си вид през целия експлоатационен живот, за разлика от евтините аналози. „Ем Строй Ремонти” обръща специално внимание на съединителните възли. По-специално, всички най-малки нюанси на интериора, шевовете на плочките, линиите на съединяване на первази и ключове са изпипани до съвършенство. Но разбираме притесненията ви. В края на краищата с думи можете да кажете всичко и е по-добре да видите веднъж, отколкото да чуете сто пъти. Затова предлагаме  да се запишете за екскурзия  до някое от нашите съществуващи съоръжения.

Предимствата на Ем Строй Ремонти

  • Спазваме работния график . Тази точка е фиксирана в договора. Тоест, в случай на неспазване на условията за работа, ние ще платим неустойка. Въпреки че „Ем Строй Ремонти” е уверен, че всяка стъпка от работата ще бъде завършена навреме, не е нужно да ни наблюдавате.
  • Работим без предварително заплащане . Плащането се извършва на етапи. По-специално, първо проверявате завършения фронт на работа и плащате само след като се уверите в нейното качество.
  • Изпращаме седмични отчети. „Ем Строй Ремонти” цени доверието на своите клиенти, като отчита всички разходи. Всяка седмица счетоводният отдел Ви изпраща информация за разходите в рамките на установения разчет. 
  • Предоставяме безплатни оценки и измервания . Нашият специалист ще пристигне на място по всяко удобно време и ще отговори на всички ваши въпроси. Запишете се предварително на телефон 0896221099 .
  • Предоставяме до 5 години гаранция . Фирмата работи от 2010 г. и винаги сме отговорни за гаранционните задължения към нашите клиенти. Констатираните недостатъци ще бъдат отстранени безплатно във възможно най-кратък срок. 
  • Извършваме работа до ключ . Тоест ние се грижим за всички организационни въпроси. Клиентът трябва само да приеме отлична работа и да я плати навреме. А „Ем Строй Ремонти” сама решава работните моменти, които възникват в хода на изпълнението и не прехвърля вината върху клиентите.

Пет причини да започнете ремонта на апартамент точно сега

  1. Разрастване на семейството. Всъщност е много важно предварително да подсигурите апартамента за детето и да организирате детската стая. В крайна сметка да се движите с дете на ръце не е най-добрата идея. Да, и изобщо няма да има време за това.
  2. Уморени от живота в неудобни жилища. Хората лесно се адаптират и понасят всякакви трудности и неудобства. Но защо да ги издържате, ако можете да направите основен ремонт на апартамента и да организирате удобно пространство за себе си. Няма място за съдомиялна? Нещата не се побират в малък шкаф? Неудобното оформление изяжда свободно пространство? Всички тези проблеми ще бъдат решени с основен ремонт на апартамента до ключ, направен от отговорна фирма за вашите нужди.
  3. Новите нужди изискват пренареждане. Например, имате страхотно хоби и искате да хвърлите нов поглед на дома си. Добрият апартамент трябва да отговаря на всички изисквания на наемателите, така че трябва да се актуализира и променя, за да отговаря на вашите нужди.
  4. Скорошният ремонт е досаден. Както се казва, най-трайното е временно. Не харесвате цвета на плочките в банята? Мислите ли, че ще завършите балкона по-късно? Малко вероятно е. Трябва само да вземете решение веднъж и да поръчате качествен ремонт от доверена компания. 
  5. Преместване на ново място. Най-компетентният ход е незабавно да направите ремонт за себе си, не го “носете” за старите наематели. Комфортната среда, която отговаря на всички индивидуални желания, ще улесни живота ви. 

Какво определя цената на ремонт на апартамент до ключ

Фирмите за ремонт в София предлагат различни цени за своите услуги, от какво зависи? Така че цената на ремонта се влияе от няколко фактора:

  • Сложността и спецификата  на планирания основен ремонт. С други думи, ако искате да актуализирате дизайна на апартамента, да създадете стилен модерен интериор, цената ще бъде същата. Друго нещо е, ако целта е пълно преустройство и реконструкция на помещенията от нулата. Такава работа ще струва много повече.
  • Избор на  довършителни и строителни  материали . Студио за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” работи само с доставчици на строителни материали с отлично качество и предимно среден и висок клас. Но индивидуалните желания оказват голямо влияние върху крайната цена на ремонта.
  • Цената на работата на специалистите . Някои компании пестят от служители, което води до цени за ремонт под пазарните. Както споменахме по-рано, основният ремонт на апартамент е последното нещо, от което трябва да спестите. „Ем Строй Ремонти” разполага със собствен персонал от висококвалифицирани специалисти с тесен профил, ние правим образцови ремонти за добри пари.

Както вече писахме, цените на „Ем Строй Ремонти” започват от 500 до 1000 лв за 1 кв.м. И това е колко струва един добър основен ремонт до ключ, ако не спестите от качеството. Примери за работа, извършена от нашите сили, можете да видите заедно с цени и срокове за тяхното изпълнение.

Поръчайте ремонт на апартамент до ключ  в София

Когато инвестирате в дома си, вие инвестирате в себе си. „Ем Строй Ремонти” разбира, че интериорът на вашия апартамент ще ви радва всеки ден в продължение на много години. Затова обмисляме всичко до последния детайл, като рафт за телефон и будилник. Нашите доставчици ни осигуряват най-надеждните строителни материали, ВиК и електроуреди, които изглеждат страхотно и издържат години наред. Затова ни се обадете, ще се радваме да се запознаем и да обсъдим всички подробности за сътрудничество на телефон 0896221099. А в нашия  уютен офис  можете да се срещнете лично с екипа на „Ем Строй Ремонти”.

Мощната SEO директория за статии