Хладилник – характеристики, които трябва да имате предвид

Business

Ето някои други функции, които смятаме, че си струва да разгледаме, преди да се ангажираме с определен модел.

  • Финалът. Неръждаемата стомана е най-популярна. Той е издръжлив и се вписва в повечето декори, а покритията, устойчиви на пръстови отпечатъци, вече се предлагат при някои модели. Имайте предвид, че някои неръждаеми стомани няма да държат магнити, така че ако вашият хладилник е вашата дъска за спомени, носете магнит в магазина със себе си, за да проверите. Черната неръждаема стомана е обикновена неръждаема с тъмно полимерно покритие и  може би е по-лесно да се поддържа чиста от традиционната неръждаема стомана. Редовните лъскави черно-бели не винаги са налични при моделите от по-висок клас. Ярките плътни цветове обикновено са запазени за хладилници в ретро стил в наши дни.
  • Стил на дръжката. Дръжките са една от единствените части на хладилника, които ще видите, когато е затворен, така че това е голям естетически избор за някои хора. Има два основни вида: европейски стил, който е извит, гладък и изглежда по-„ергономичен“; и професионални дръжки, които са прави, често текстурирани и изглеждат по-„индустриално“. Някои производители предлагат и двата стила, други предлагат само един. Хладилниците без дръжки, проектирани с джобове отстрани на вратата, са по-рядко срещани и ние смятаме, че са малко по-функционални, тъй като дръжката е по-лесна за хващане от всяка посока.
  • Функционални чекмеджета и рафтове. Чекмеджетата с ролки се отварят и затварят по-плавно от тези с плъзгачи от пластмаса върху пластмаса. Рафтовете, защитени от разлив, пазят от инциденти. Сгъваемият или скрит рафт е удобен, защото ви позволява да поставите висока бутилка или тава за торти, без да регулирате височината на рафтовете. Пространството за съхранение на врата може да освободи куп място на рафта, като ви позволи да държите сока или млякото си във вратата. Много хладилници с френски врати се доставят с чекмедже с пълна ширина; този тип хладилник е предназначен за подноси и тигани, но също така е чудесно място да държите закуски на място, до което децата могат да стигнат.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Качествени калъфи за телефони

Източник:https://vladives.bg/

Мощната SEO директория за статии