Сива баня: няколко идеи как да създадем модерен дизайн

Business

Сива баня с плочки от пода до тавана

Поставете сиво и на четирите стени, но внимавайте цвета да не изглежда скучен. Може да го предотвратите, като поставите бели аксесоари и акценти срещу него, както и искрящи хромирани аксесоари за поразителен контраст.

Сива баня с боядисан стенен панел

Придайте на пространството на вашата баня свеж нов облик със слой сива боя. Цветът е изключително емоционален. Разберете как боята държи ключа към установяването на стила, настроението и индивидуалността на вашата декорационна схема. Изберете сив нюанс за стената и декорирайте с леки и интересни аксесоари. Модерната матова сива боя, прави мек контраст с бяла вана.

Бледо сива баня с дървени мебели

Кой казва, че сивото не може да работи добре в монохромна схема? Спокойната и елегантна атмосфера на сивата баня може да бъде постигната с използването на успокояващи нюанси на сивото и бялото. Една от най-горещите тенденции в дизайна на дома е използването на естествени дървени акценти и текстури. Когато се съчетае със сиви стени, тази удивителна комбинация наистина оживява. Не се обезсърчавайте, докато възстановявате дървото – дори когато е повредено, дървото често може да бъде възстановено до предишния си блясък и всички следи стават част от патината на възрастта. Плюс това, обикновения сив дъсчен под е страхотна идея, ако имате ограничен бюджет.

Тъмно сива баня с каменно покритие

Една въгленово сива схема добавя елегантност и интерес към минималистичната стая. Ако искате трайна красота и индивидуален характер, не търсете повече идеалния вид плочки за стената и пода, и се спрете на камъка. Всички естествени камъни са порести, така че трябва да бъдат запечатани и може да се нуждаят от по-нататъшно третиране редовно, но правилно монтирана и поддържана, каменната стенна или подова повърхност трябва да издържи цял живот.

Тъмно сива баня с душ кабина

Като общо правило, ако една плочка е подходяща за пода, тя е подходяща и за стените, но същото не важи за обратното. Гранитогресът обикновено е най-добрата подова настилка. Тъй като се изпича при много по-висока температура от теракота, той е супер твърд, почти напълно непорест и е устойчив на надраскване и петна, което го прави добър избор за натоварена баня. Тук широкоформатните плочки в сиво придават на това пространство шикозно хотелско усещане.

Още полезни съвети можете да намерите тук: http://modernavratza.com/vidove-plochki-za-banya-polezna-informaciya-za-pravilen-izbor_34708.html#.ZGXOs3ZByM-

Мощната SEO директория за статии