Розово за момичета: къде и как можем да го използваме

Business

Ако имате малко момиченце в живота си, има вероятност то да обожава розовия цвят. Може би обича розовото, а може би обожава всичко искрящо и блестящо. Какъвто и да е случаят, има вероятност малката ви любимка да има нужда от още розово в живота си. Когато става въпрос за този цвят, има толкова много начини да включите този цвят в гардероба на детето си, без да изглеждате така, сякаш току-що сте излезли от кутия с бонбони. От красиви пижами и нощниции до уютни юргани, спално бельо и одеяла – розовото е съществен елемент от колекцията от дрехи на всяко момиче.

Хубави дрехи за сън

Дрехите за спане трябва да са удобни, но кой казва, че не може да бъдат и красиви, така че защо да не са розови? Ако дъщеря ви обича розовия цвят, няма да сбъркате с хубав флорален или сладък монограмен принт. Ако тя предпочита по-неутрални нюанси, основните плътни розови цветове също работят добре. Възглавниците за легло и декоративните аксесоари също могат да бъдат приятно розово допълнение към всяка стая. Още повече, че ако детето ви си има любими дрехи за спане, то няма да има търпение да ги облече и така може да улесните процеса на заспиване. Все пак то ще прави асоциация, че вече е време за сън.

Уютни, меки и топли одеяла

Одеялата са класика и винаги са чудесно, уютно допълнение към всяка спалня. Не е задължително обаче да ограничите този елемент до розов цвят. Можете да откриете разнообразни модели и цветове, които да подхождат на другите легла и гардероба на детето ви. Ако искате да са малко по-момичешки, разбира се ще трябва да заложите на розовото. Можете да създадете запомняща се визия, като поставите пухкаво розово одеяло в края на леглото, леко небрежно. Друг вариант е да го комбинирате с декоративни възглавнички и цялото легло да бъде акцента на стаята.

Източник:  aliexbg.com

 

Мощната SEO директория за статии