Панталоните в женския гардероб – как да създадем перфектен образ

Ролята на панталоните в женския гардероб е трудно да се подцени. Тази дреха отдавна се е превърнала в ежедневен елемент на облеклото. В зависимост от модел и съчетания с аксесоари, панталоните могат да бъдат от значение, както в офиса, така и при провинциална разходка. И не е толкова отдавна времето, когато дамските панталони се върнаха на подиума и в живота, преживявайки второто си раждане днес. Научете кои дамски дрехи привличат погледите днес: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/кои-дамски-дрехи-привличат-погледите.

Видове дамски панталони:

Класическият модел е свободен панталон с прави джобове, разположен по цялата дължина на панталоните. Но днес женските модели могат да имат напълно различни модификации и цветове: те могат да бъдат широки, стеснени или просто тесни, с висока или ниска талия, скъсени или до пода. Панталоните в женската мода са заимствали много от мъжкия гардероб. Първоначално те се появяват като елемент от военна форма от армията. Дизайнерите на тези панталони са поставили много джобове в модела, които се оказват много удобно изобретение, което замества нуждата от носене на чанти и раници.

Класическите дамски панталони са в различни размери; с широк колан; от плътна тъкан; в цвят каки (зелено, маслини, камуфлаж и др.).

С какво да носите класически дамски панталони:

С правилния избор на модела и успешната комбинация с други гардеробни елементи и аксесоари, товарът може да се носи от жени с всякакъв вид фигура. Важно е да определите крайното изображение, което искате да възпроизведете. Важна роля ще играят обувките. Попълнете комплекта с лаконично яке и обувки с огромен стабилен ток. Така бизнес изображението е готово.

Ако не искате да разпределяте с бедрата си точно днес, трябва да създадете многослойна горна част с асиметрични линии. Това ще балансира женската фигура и ще отклони вниманието от проблемните области. Комбинирайте панталон с блуза с едно рамо или тениска и яке, завършете изображението с обувки с ток.

 

Най-смелите представители на женската половина могат да избират за себе си оригинален хибриден модел. Експериментирайте, играйте в контраст – и никога няма да останете незабелязан! Комбинирайте спортни панталони с дантели и романтични, класически сака със строги линии. Изберете своите панталони, според различните професии: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/454-професии.

Мощната SEO директория за статии