Начини да добавите приятен аромат към вашата баня

Uncategorized

   Освежаването на банята не е трудно, за това ви трябва само помощ или бюджетни средства и няколко минути свободно време. Ето няколко съвета как да се отървете от лошите миризми.

Поставете малко етерично масло върху ролка тоалетна хартия

   Поръсете любимия си аромат върху ролка тоалетна хартия. Етеричното масло ще попие в хартията и ще издава приятна миризма, когато влезете в банята и още повече, когато докоснете тоалетната хартия. Този метод ще работи, докато рулото свърши.

Изсипете балсам в тоалетната чиния

   Добавете малко омекотител към водата на тоалетната чиния. Той трябва да бъде напълно разтворен, така че да няма утайка по стените. Ще бъдете изненадани какъв свеж аромат ще се появи в банята след тази проста процедура.

Използвайте ароматни свещи

   Със сигурност, ако ровите из  апартамента си, ще намерите няколко ароматни свещи, които не използвате. Те са чудесни за премахване на неприятната миризма в банята. Не е нужно да ги запалвате – ароматът ще се разнесе из стаята, ако просто поставите свещ там. Между другото, ако го запалите, ще получите не само освежител за стая, но и дезинфектор: димът ще убие бактериите в тоалетната, които причиняват неприятни миризми.

Поставете аромати в кошчето

   Вземете обикновена гъба за миене на чинии и сложете няколко капки етерично масло върху нея. Поставете този домашен аромат в дъното на кошчето, ако имате в банята си. Често причината за неприятната миризма се крие в него. Вместо гъба можете да използвате парцал или хартия. Този продукт е две в едно: абсорбира излишната влага и облекчава банята ви от миризми.

Поставете торбичка с лавандула на рафта

   Прекрасен естествен вкус – торбичка с лавандула. Торбичката с изсушени  цветя от това ароматно растение може да се постави на рафта за баня, до мивката или на всяко друго незабележимо място. В допълнение към него, можете да поставите саксия с разцъфнала лавандула, тя ще даде същия ароматен ефект, а също така ще добави свежест и пролетно настроение към интериора на банята ви.

Мощната SEO директория за статии