Научете се да комбинирате добре дрехите, като следвате тези съвети

Мода

Да се научите да комбинирате дрехите, които носите, ще бъде лесна задача, ако се запознаете с хроматичния кръг, значението на цветовете и дадете воля на въображението си. Разбира се понякога можете просто да си вземете дамски комплект, който няма нужда да се чудите с какво да съчетаете.

Цветът е първият елемент, който трябва да се вземе предвид. Как да комбинираме цветовете в дрехите? Правете комбинации въз основа на хроматичния кръг, запомнете основните и вторичните цветове, за да се обличате винаги модерно.

Две основни правила

Монохромни: Комбинирайте дрехи от един и същи цвят или нюанси от една и съща цветова палитра. Като оловно сиво и черно, кафяво и бежово, светло синьо с тъмно синьо.

Контраст: ако сте малко по-рискови, опитайте смели комбинации, при които цветът на всяко парче е противоположен на другото. Кралско синьо с оранжево, жълто с лилаво, зелено с розови тонове и др.

Научете как да комбинирате цветовете на дамското и мъжкото облекло

Черно, сиво, бежово и бяло

Те се наричат неутрални цветове или диви карти и са от съществено значение в гардеробите. Съчетават се много добре с повечето цветове и помежду си.

Можете да използвате черното при важни събития, препоръчително е да го използвате и като допълващ цвят, за да подчертаете оттенъка на друг цвят.Комбинирайки бялото с който и да е цвят от цветовата палитра, ще постигнете безпогрешна, изтънчена и съблазнителна визия.

Син

Перфектен за получаване на тъмносин морски вид, комбинирайте го с бяло. Синьото е друг основен цвят в гардероба, защото можете да го използвате заедно с червеникави тонове, сиво и бежово.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какви са спортните дрехи, за които не трябва да забравяме през зимата?

Земни тонове

Кафявите цветове са най-трудните за комбиниране. В тези случаи се препоръчва мохроматична рокля, където комбинирате кафяво с бежово или топли цветове като горчица, жълто и оранжево.

Зелено

Друг цвят, който ни кара да се насочим към неговата комбинация е зеленото в различните му нюанси. Виждайки го веднага, ни хрумва да го смесим с бяло или черно и това е добре. Можете също да опитате кафяво или бежово. А за по-смели тоалети комбинирайте с лилаво, розово, оранжево или жълто.

Мощната SEO директория за статии