Малки хитринки за по-добра визия

Ако наскоро сте родили бебе и сте натрупали няколко килограма, ако коремчето не ви харесва, ако откривате някакъв недостатък по тялото си, който ви притеснява, то не бързайте да се отчайвате! Опитайте да експериментирате с нови стилове дрехи, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре.

Добавете малко структура към тоалетите. Тънките и стегнати материи описват фигурата, а вие не искате това. По-добре се спрете на варианти, ушити от по-твърди и структурирани платове, в които ще е добре да има и известен процентликра, за да бъдат по-гъвкави.Подберете най-добрия стил за вас, дори и да е нов. Той ще ви помогне да бъдете по-елегантни и женствени. Може да се спрете на стилни ризи и върхове с драперии, с елементи от дантела и гънки.
Вдигнете талията си. Рокли и топове с висока талия чудесно помагат за визуално коригиране на силуета. Докато горната част на тялото бъде подчертана, то коремчето ще бъде скрито в меките гънки на дрехата.

Правилно подбраните панталони и дънки също вършат чудеса. Препоръчително е те да са със средно висока талия. Ако са леко разкроени надолу, това ще помогне за балансиране на фигурата.

Ако искате да отклоните погледа от повечето килограми в областта на корема, то използвайте по-дълбоки разрези , по-смели детайли в горната част на тялото. Съчетайте прости и текстурирани тъкани, обикновени материи и други, с печати. Не забравяйте да носите ярки аксесоари, които да привличат вниманието към шията и гърдите. Панталони, пуловери или рокли с асиметрични кройки, катарами, копчета, бутони, поставени отсрани на дрехите, също ще бъдат чудесен помощник. Подберете рокли, блузи и туники в подходящ, макар и нов за вас стил и ще видите как новите дрехи , дори от органза, шифон и коприна, ще ви карат да се усмихвате по-често в огледалото.

Купете си голяма чанта. По-големият обем не само е практичен и модерен в момента, но може да балансира външния вид.
И не забравяйте! Всяка жена може да бъде стилна, привлекателна и красива. Просто трябва да се положат малко усилия.

Мощната SEO директория за статии