Любимият на всички Бохо тренд

Летните отпуски наближават и всички ние започнахме да пеем „Нека да е лято”. Ако изходим от бесния темп на ежедневието, лятото е времето, в което имате шанс да избягате от него на някоя перфектна дестинация, в компанията на приятелите, без значение дали с кораб, самолет или автомобил ще го направите. Свържете се с приятелите си и изберете една магическа дестинация, която ще ви даде най-безгрижните летни моменти и ще ви зареди с нова енергия. До тогава, обаче, не губете време и направете почивните дни приятни и развлекателни. Във вашия град все ще се намери някакъв плаж, на който може да се отпуснете и да се насладите на коктейл в басейна. Така че, за да загреете за тоалета на плажа, с който скоро ще се озовете с вашата компания, помислете какви аутфити ще ви бъдат удобни и ще бъдат модерни това лято. Нали не искате да стоите пред отворения гардероб точно преди групата да отпътува за плажа и да не знаете какви дрехи или дамски обувки  да облечете.

Ако не разполагате с цяла отпуска, нито с два дни, а само с една неделя, която за нищо не стига, я използвайте, за да отидете до плажа. Тази година са особено актуални аутфитите в етно стил. Заложете на дрехи и обувки, които изглеждат, всякаш сте били на почивка в Абу Даби и сте ги купили от там.

Но дори и ако всички тези планове се разминават с действителността, не унивайте… винаги има начини да се забавлявате. Опитвали ли сте добрата възможност да се превърнете за кратко туристи в вашия град? Разходете се в покрайнините, отидете на басейн или плаж, или посетете градина в някой шикозен хотел в централната част. Сигурни сме, че бързо ще ви обземе лятно настроение. Вечер може да носите вашите супер удобни boho сандали с платформи  с любими дънки, блуза без ръкави, gipsy шал и ефектни гръндж накити. Може да заложите на небрежен аутфит в черно и да отидете с приятели на рок концерт или с половинката на романтично лятно кино.  Не е зле нали?

 

Мощната SEO директория за статии