Как да направите избора на бебешки колички

В изборът на първата бебешка количка много родители се изправят пред редица трудности. Те трябва да са наясно с много неща, както по отношение правилното развитие на пеленачето, така и безопасността и комфорта му.

Под внимание се вземат още дизайн, аксесоари, цена и тегло на детската количка. Едва, когато сте наясно с тези неща може да пристъпите към пазаруване.

Тегло на количката

Често срещан въпрос при избора на бебешки колички е тяхната маса. Трябва да се разбере, че качествената бебешки колички не може да тежи няколко килограма. Производителите залагат често на дизайна и не са склонни да правят компромиси с теглото на количката. Предвижда се рамка, колела и люлеещия се механизъм. Алуминият и специалните пластмаси допринасят устойчивостта и безопасността на бебешките превозни средства.

Аксесоари

Една добра бебешка количка включва покритие срещу сняг, дъжд и вятър и разбира се слънце. Оригиналните аксесоари, които често съпровождат една бебешка количка са: чанта за количка, мрежа против комари, чадър за слънцето, кожен плик, покривало и т.н.

В избора на бебешки колички първо, трябва да решите и да вземете под внимание още:

На колко месеца е детето, т. т. дали се нуждае от количка за легнало положение или лятна количка.

Количката за бебета със задължителна хоризонтална поза е до 5-6 месеца, където ъгълът на облегалката обикновено е на 180 и 160-170 градуса.

При избора на количка имайте предвид, широката гама видове, както по отношение на дизайн, така и по отношение на аксесоари, материали и дори приложения.

В кои географски и климатични условия се налага предвиждането на две колички – лятна бебешка количка и зимна бебешка количка. Тук внимание се обръща, както на точила, така и на оборудване, механизми и амортисьори за по-голяма подвижност.

Обърнете внимание и на размерите детско превозно средство. Има модели, които е трудно да бъдат поместени в асансьор или в автомобил, ако често се налага ползването на такива, изберете по-полезен за вашия случай модел количка за бебе.

Някои модели бебешки колички са пригодими за повече от едно дете. Те разполагат с трансформатори за удобно поместване в багажника на класическия седан, за легнала поза в сгънато положение на задната седалка на превозното средство и пр. Обърнете внимание на това, което смятате за необходимо. Изберете модел от многообразните детски колички, който лесно да се адаптира с вашите нужди и комфорта на детето.

 

 

Мощната SEO директория за статии