Как да изберем правилното бельо

Мода

Жените се сблъскват с избора на бельо всеки ден. Със сигурност всяка сутрин и вие се замисляте над въпроса: „Какво да облека днес – удобни дрехи или елегантни?“

Същото и с бельото: „Носете удобни панталони, секси прашки или стилни сутиени?“

Как да изберем правилното българско дамско бельо големи размери

Когато става дума за големи размери, на помощ за българските дами се явяват българско дамско бельо големи размери. Много пъти се смята, че проблемът с избора на правилния сутиен или бикини излиза на преден план. Все пак от него зависи не само силуетът или бикините, но и това как се чувстват дрехите, както и комфортът и благополучието, през целия ден.

Сутиенът не е толкова прост елемент от гардероба, колкото може да изглежда на пръв поглед.

На какво трябва да обърнете внимание, преди да купите сутиен?

1. Размер на сутиена

Когато купувате сутиен, най-добре се свържете с продавач консултанта в магазина, от който сте избрали сутиена или потърсете в страниците на сайта таблица, която да дава ясна представа за размерите. Така ще може да може избере правилния размер за вас. Ако предпочитате сами да си купите сутиен, тогава трябва да опитате възможно най-много модели с различни размери (включително успоредни) и различни форми на сутиен. Само така ще може да прецените прилягането на всеки един модел. Ако сте активен потребител на интернет и правите покупки онлайн, тогава е по-добре да купувате сутиени от надеждни онлайн магазини, чиято визия познавате добре. На адрес: https://loveyourcurvy.com, ще намерите верния парньор!

2. Форма на сутиен

Има много различни форми на сутиен, които се различават по различни параметри: тип чаша, наличие на рамки, степен на отвореност, изрязване и др. Може да прочетете повече за видовете сутиени и едва тогава да се впускате в подброа. Всички те се различават както по функция (минимайзер, лицеви опори и т.н.), така и по предназначение. Ето защо, преди да купите сутиен, трябва да помислите, за какви дрехи ви трябва и с какво ще го носите. Например, за ежедневно носене трябва да се съсредоточите върху комфорта и добрата степен на поддръжка, така че е най-добре да си купите „класически“ сутиен, с широки презрамки, просторни чашки и т.н. Ежедневният сутиен също трябва да поддържа и фиксира добре бюста, особено когато става въпрос за големи размери, така че когато купувате сутиен за ежедневно носене, опитайте се да обърнете внимание на наличието на банели и степента на затваряне на сутиена.

На какво трябва да обърнете внимание, преди да купите българско дамско бельо големи размери?

Ниски бикини

– най-популярният модел сред жените. Те са страхотни за ежедневно носене и са удобни под дрехи със средна и ниска кройка – поли, дънки, панталони.

Слип-къси гащи

– същия удобен, но по-стилен модел къси панталони, моделират силуета, така че могат да се носят, както под широки дрехи, така и под прилепнали. Тук е мястото да се отбележи, че такива гащи не са подходящи за всички, тъй като с определена физика те могат визуално да скъсят краката.

Бразилки

– това са гащички с по-отворени бедра и задни части в сравнение с панталонките и късите панталони. Те са гладки или дантелени, но независимо от дизайна изглеждат стилни и актуални. Благодарение на отворения дизайн, тези модели са подходящи за всяко облекло, особено през лятото: поли и панталони с ниска талия, прилепнали дрехи и широки рокли.

Прашки

– още по-отворен и секси модел, той предполага максимално отворени линии на бедрата и задните части. В резултат, на което визуално удължава краката и подчертава фигурата. Това бельо е идеално за тези, които предпочитат поли и панталони с ниска талия, прилепнали дрехи и широки рокли.

Боксерки с висока талия

– дамски бикини с висока талия са подходящи за жени, които искат да скрият обема на корема и леко да коригират страничната част, благодарение на подсилващата мрежа отпред. Съвсем наскоро такова бельо се смяташе за остаряло и непривлекателно. Напомня за стереотипа от филма за Бриджит Джоунс! Сега боксерки с висока талия са стилен и функционален елемент от гардероба, който всяка жена трябва да има. Могат да се носят под рокли по тялото или под пола от шифон. Те ще изгладят силуета и ще бъдат невидими благодарение на прилепналия материал.

За щастие има удобно и красиво бельо. Знаем го, защото ви го предлагаме на loveyourcurvy.com

Може да закупите широка гама от сутиени и бикини или комплекти в нашия онлайн магазин за бельо и да подберете точно вашия размер.

Мощната SEO директория за статии