Какво да подарите на вашия учител по музика?

Дом и семейство

Винаги е подходящо време да подарите на учителя си хубав подарък. Връзката между ученик и учител често е толкова близка, че се създава дори приятелство за цял живот. При учителите по музика часовете обикновено са по-практични и забавни, защото в тях се използва музика. Наближава ли рожденият ден, Коледа или краят на курса на вашия учител и не знаете какво да му подарите? Ето няколко идеи за подаръци, които учителите по музика обичат.

1. Персонализирана тетрадка за ноти

Сигурни сме, че неведнъж ви се е случвало да си напявате някоя мелодия, а после да я забравите. Какъв по-добър начин да избегнете това от това да подарите на учителя си персонализирана тетрадка с празни редове?

Това може да бъде и добър ориентир за него или нея, за да подготвя уроците си с вас и да запомня нотите. Ако сте художник, можете дори да украсите тетрадката по свой вкус. А ако не, винаги можете да напишете малко посвещение или специална мелодия за вас двамата на първата страница.

2. Стикери с музикална тематика за настройване на музикални инструменти или калъфи

Ако имате добър учител по музика, чудесен подарък са стикерите, които можете да поставите както върху самия музикален инструмент, така и върху калъфа му. Ако имате учител по китара или бас китара, е много готино да поставите стикерите върху каишката на инструмента.

Визията на изпълнителя, когато свири пред публика, може да се промени в зависимост от тези малки стикери, които могат да му придадат по-рокендрол вид. Можете да ги намерите в алтернативни музикални магазини или онлайн.

3. Аксесоари

Почти всички музикални инструменти могат да бъдат придружени от аксесоари, а някои от тях са много интересни, тъй като могат да им придадат различен звук. Например да свириш на китара с пикел не е същото като да свириш без него. Други аксесоари, които може да се харесат на учителя ви, са ефектите на изкривяване. Към тези устройства могат да се свържат например електронни клавишни инструменти, бас китари и електрически китари и да се получи съвсем нов звук.

4. Персонализирана чаша

Даването на чаша със смислено и персонализирано послание не е скъпо, но винаги е много добър подарък. Можете да поставите фрази като “Без учители като Вас животът няма смисъл”, “Вие си най-добрия учител”, “Учители като Вас никога не се забравят”. Това е оригинален подарък, който се прави лесно, а ако е добре обмислен, може да бъде много очарователен.

И не забравяйте, че каквото и да подарите, вашият учител по музика ще го хареса!

Мощната SEO директория за статии