Какви пантофи да носите, за да сте у дома: отворени или затворени?

Мода

Разнообразието от чехли за вкъщи е голямо, така че ще има откъде да изберете тези, които ви харесват най-много. Дали са отворени или затворени зависи от личния вкус.

Затворените пантофи са по-безопасни, осигуряват повече опора и стабилност при ходене. Предимството на отворените пък е, че се обуват и събуват лесно.

Друго съображение, което трябва да имате предвид, когато избирате между отворени или затворени чехли, е използването на стелки. Ако страдате от някакъв проблем, който налага да ги използвате постоянно, най-добрите са затворените, защото ви позволяват да носите стелката.

Времето също оказва влияние. През лятото отворените са осигуряват повече прохладност, а през зимата затворените осигуряват повече топлина.

Кои са най-добрите домашни пантофи?

Но какви трябва да бъдат пантофите, които носите, за когато сте у дома? При избора им трябва да се търси не само удобство, но и да пасват добре и да са стабилни при ходене.

В допълнение към подходящи подметки за предотвратяване на подхлъзване и с достатъчно омекотяване на стъпалата.

Пантофите трябва да поддържат добре крака, за да осигурят по-голяма стабилност. Избягвайте да ги носите твърде широки, тъй като те могат да причинят нараняване с течение на времето. Ако са затворени покриват целия крак, включително петата, така че пасването е по-добро.

Следователно в този момент затворените  са по-добри. И те са още по-ефективни, ако имат велкро затваряне или връзки, които позволяват по-добро прилягане. Ако предпочитате отворени, проверете дали има добра опора в предната част на стъпалото.

Значение на подметката

Подметките са друг елемент, на който трябва да обърнете внимание, преди да изберете пантофи. В този смисъл има няколко характеристики, с които е добре да се съобразите:

  •   неплъзгащи се подметки , за да се избегне подхлъзване.
  •  трябва да имат достатъчно омекотяване, за да предпазят стъпалото при всяка стъпка.
  • гумата не трябва да е много пореста
Мощната SEO директория за статии