Има ли още живот в SEO оптимизацията?

Един от най-бързите начини да получите трафик към вашия сайт, е ако се възползвате от платената онлайн реклама в Google Adwords. Често обаче подобен тип кампании излизат много скъпо, а ефекта от получените посещения никак не е сигурен. Ето защо имате втори, много популярен вариант носещ името SEO оптимизация.

Преди време големите търговци плащаха на фирми за SEO оптимизация, да държат сайтовете им на челни места в Google SERP и получаваха сериозен трафик от различните ключови фрази, които хората дирят. Разбира се, всеки знае, че световната търсачка създаде филтри и ъпдейти тип Panda, Penguin, Hummingbird и Zebra, за да ограничи оптимизацията.

W-SEO.com – Оптимизация на сайтове, уеб дизайн, редизайн, техническа поддръжка и интернет реклама

Въпреки всичко оптимизацията на сайтове (Search Engine Optimization), не е мъртва и професионалистите използват съвременни методи за борба срещу рестрикциите на търсещите машини. С малко находчивост и пари, вие ще изкарате фирмената уебстраница, корпоративен блог или електронен магазин на добри позиции.

Днес търсачките, се стремят към подобрение на резултатите по предварително зададени думи от потребителите и поради това се противопоставят на техники, като article marketing, guest blogging и forum posting с цел link building. Мат Кътс от Google заяви, че се надява само на натурални линкове идващи от хора, които смятат вашето съдържание за интересно.

Съвременната оптимизация цели именно това, да поднесе материалите от сайта ви по възможно най-интересен начин за посетителите, а последните ще ги споделят по социалните мрежи (Facebook, Google+, Twitter, Linkedin), форуми и тем подобни. Каква по-хубава новина от тази за вас и бизнеса ви?

Заключителни думи

Разбира се, както всяка друга услуга така и тази по оптимизация на сайтове се заплаща. Но нека не бъдем голословни и да ви поканим във фирма Delow, за допълнителна информация. Освен  SEO дейността ни, предоставяме висококачествена онлайн рекламна кампания (PPC) реализирана от добри специалисти. Ще се радваме да ни потърсите за още подробности свързани с темата.

Мощната SEO директория за статии