Изработка на онлайн магазин от професионалисти

Изработка на онлайн магазин Уеб сайтове
Ако се интересувате от започването на нов бизнес, то създаването на онлайн магазин, в който да продавате продукти или услуги е може би една от най-печелившите стратегии в днешно време.

Ако се интересувате от започването на нов бизнес, то създаването на онлайн магазин, в който да продавате продукти или услуги е може би една от най-печелившите стратегии в днешно време.

Какво представлява един онлайн магазин или сайт за продажби?

Онлайн магазинът (от английски език “Ecommerce” или “online shop”; “online store”) е вид уеб сайт, чиято основна цел е да носи печалба, като извършва директни продажби чрез предлагане на услуги, продукти, дори файлове и други. Онлайн магазинът е продуктов каталог, който е разработен и оптимизиран спрямо онлайн бизнеса и търговията. Ако обмисляте създаването именно на такъв сайт, то в следващите редове ще се запознаете с предимствата за създаването на онлайн магазин от фирма 3D Уеб Дизайн.

Изработка на онлайн магазин от 3D Web Design

Изберете ли онлайн магазин от 3D Уеб Дизайн, вие ще получите магазин без допълнителни разходи или скрити такси след неговото създаване. Като администратор на своя сайт вие можете да добавяте колкото желаете продукти, категории и подкатегории в него. Можете също така да добавяте колкото пожелаете снимки на вашия продукти, да добавяте няколко варианта на един продукт и други.

Възможностите ви са изключително много, в това число и разплащането в сайта ви може да бъде по над 50 начина. Ще разполагате с вградени възможности за онлайн разплащане по банков път и с всички видове кредитни и дебитни карти, както и през Epay.bg и Easypay.bg. Разбиеа се и най-ползвания в световен мащаб сайт за онлайн разплащане – Paypal, както и още над 45 други безплатно включени разплащателни системи.

Онлайн магазинът от 3D Уеб Дизайн ще ви предложи и лесно въвеждане на техническите параметри на продукти, които се запаметяват веднъж и след това само се вмъкват във всеки продукт, без да се налага изписване. Освен това и имате вградени възможности за изчисляване цената на доставка на база цена на поръчката, тегло на продукта и други. Онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн се предлагат и с възможност за интеграция със складова програма, освен това имат и възможност за импорт и синхронизация от различни доставчици на продукти на едро.

100% гаранция, че вашият магазин ще бъде изработен от експерти с повече от 13 години опит в сферата, които са изработили над 540 онлайн магазина, направени с всякакъв вид платформи. С поръчката ви на “Онлайн магазин Максимум” от 3D Уеб Дизайн вие ще получите най-доброто съотношение цена -качество на българския пазар. Ще се радвате на изграден онлайн магазин с уникален дизайн и изключително много екстри, в това число SSL сертификат, разплащане с криптовалути, многоезичност, купон кодове, промяна на цветовете и шрифтовете на сайта през админа и още много други. А цените за всичко това стартират от 550 лева, което е една от най-ниските цени на пазара за висококачествено изработен онлайн магазин, който продава и се класира с лекота на висока позиция в Гугъл.

Имайте предвид, че онлайн магазините от фирма 3D Web Design нямат цена за поддръжка и не се нуждаят от такава, така че единствените разходи, които ще имате в последствие ще бъдат за хостинг и домейн, без които все пак магазинът няма как да съществува. Като 3D Web Design не продава хостинг услуги и домейни, а за целта те се купуват от големите български компании, предлагащи такива услуги.

Не пропускайте да се информирате и относно SEO оптимизацията на вашия нов онлайн магазин, защото без нея ще ви бъде много трудно да печелите, дори бих казала невъзможно. 3D Уеб Дизайн е една от българските фирми, която е изработила най-много онлайн магазини и е класирала най-много такива в България. Така че можете да бъдете сигурни, че вашия онлайн магазин ще бъде класиран на желаната висок позиция в Гугъл, защото съдейки по опита на фирмата в SEO оптимизацията, за тях няма невъзможни неща. Опитът и уменията на фирмата в оптимизирането и разработката на онлайн магазини са повече от достатъчни, за да им се доверите.

Поръчайте изработка на онлайн магазина, за който винаги сте мечтали като се свържете с фирмата на посочения телефон за контакт: 0898 615 736.

Мощната SEO директория за статии