Идеи за боядисване на стени

Business

С помощта на няколко креативни идеи можете да преобразите дома си за нула време и то без да инвестирате голяма сума. Не е тайна, че малко боя действа страхотно на овехтели стени, но има нещо повече в един декор от простото боядисване на всяка стена в един цвят. Екъпът на фирма за къртене споделя с вас няколко идеи за боядисване на стени.

Използването на тиксо, канап, различни картонени шаблони комбинирани с избор на правилна цветова комбинация, ще си гарантирате настроение към вашата всекидневна, спалня, коридор или друго пространство у дома.

Повечето от тези техники могат да бъдат постигнати лесно от начинаещи, освен това ще можете да надстроите пространството си само за няколко часа или за един уикенд, без да се налага къртене на стени .

Най-креативният начин да украсите стена е да използвате повече от един цвят. Това може да включва всичко от хоризонтални разделени цветове до определяне на различни зони, или пък дори да сътворите истински стенопис. Независимо дали искате да се цапате по-малко или повече, за да добавите красив акцент във вашия дом, всичко зависи изцяло от вас и вашата идея. С няколко прости техники можете да превърнете обикновена стена в грандиозно произведение на изкуството.

Малко тиксо може да направи чудеса, когато не се страхувате да експериментирате с цветовете. Направете фигурите, които желаете, изберете контрастни цветове, които да правят впечатление. Това е идеалният начин да добавите малко структура към мека, бохемска декорация.

Геометричните форми са изключително подходящи за детската стая. Оформете подобни на планина триъгълници, като маркирате отново линиите с тиксо и ги запълните с цвят. Изберете ярки, високоенергийни нюанси (като оранжево и жълто), които ще се открояват добре на фона на основния ви цвят на стената.

Ако в стаята имате мебел, която изключително харесвате, можете да повторите този цвят на стените, за да й помогнете да изпъкне още повече. Друга идея е да изобразите мраморен вид. Започнете с няколко различни цвята боя в няколко нюанса, вариращи от тъмно до светло. Нарисувайте дебели линии с различните цветове, потупайте с мека гъба, за да смесите цветовете. За да създадете вид на жилки, потопете перо в равни части бяла боя и вода и го плъзнете по стената.

Мощната SEO директория за статии