ВГРАЖДАНЕ ИЛИ НЕ НА БЯЛАТА ТЕХНИКА?

Business

В следващите редове нека поговорим малко за модерните домакински уреди за готвене. Ако сте мислили за закупуване на нови кухненски уреди по време на ремонта или малко преди него, то естествено ще се интересувате от модели за вграждане. Например нашумелите в днешно време уреди на пара са вградени. Това позволява на дизайнерите да организират пространството, така че да има достатъчно място за всичко, дори ако пространството е в недостиг. Много устройства се пускат в соло формат. Тоест, това е отделно устройство, което не може да бъде вградено в стената. Но тази позиция има и своите предимства: след употреба мултикукърът може просто да бъде скрит, а вграденият уред за пара ще остане на мястото си до следващия ремонт.

Като цяло размерите на тези устройства варират. Бавната готварска печка печели битката поради факта, че е изключително компактна и може да замени тиган, фритюрник, скара, тиган. Двойният котел традиционно е по-обемен, но има основателна причина за това: по-впечатляващ контейнер за готвене ви позволява да нахраните цялото семейство наведнъж.

ИЗБЕРЕТЕ ПО КОНФИГУРАЦИЯ

Въпреки факта, че както уредът на пара, така и бавна готварска печка имат една и съща цел – да готвят храна – те могат да се различават по външен вид. Нито един консултант няма да даде точен съвет относно размера, броя на отделенията и тяхната височина, само вие сами знаете по-добре какви продукти и в каква форма ще готвите.

Ако вашият ритъм на живот не ви позволява да прекарате няколко часа в миене на съдове, тогава има смисъл да си купите бавна готварска печка. Това устройство дава възможност на домакинята не само да не стои до печката, да намалява огъня, да добавя вода, да се обръща, но и да измие такъв „помощник“ за няколко минути. Честно казано, заслужава да се отбележи, че грижата за двоен котел отнема същото време. Повечето домакини се ограничават до избърсване на кутията с влажна кърпа и бързо отстраняване на замърсяванията с препарат от съдовете, в които е приготвена храната. За да го предотвратите, не бива да забравяте да отстраните котлен камък от нагревателния елемент навреме, както при електрическа кана.

Като цяло само вие, според вашите нужди, можете да прецените какво е по-добре да купите, двоен котел или бавна готварска печка и дали те да бъдат вградени спрямо пространството, определени за тях.

Източник: https://kaymu.bg

Мощната SEO директория за статии