Битумните керемиди – новост в покривните покрития

Uncategorized

Устойчиви на механични повреди, мръсотия, вода, плесен и екстремни температури битумните керемиди са изключително примамлив материал. Работният температурен диапазон на това покритие е от -45 до 1100C, което е чудесно за места с големи зимни студове и високи летни темепратури. Битумните керемиди притежават изключителна трайност. При правилен монтаж, експлоатация и периодична поддръжка покривът от меки керемиди ще издържи повече от 50 години. Имат лесна поддръжка. В случай на повреда, всеки структурен елемент може лесно да бъде заменен, без да се измества цял ред. В същото време повърхността на плочката не избледнява и не се отлепва с времето, което премахва необходимостта от редовна подмяна. Лесната им  инсталация не може да се сравни с тази на никой друг продук. С подходящите умения и инструменти инсталирането на мек покрив няма да отнеме много време. И още не сме споменали  минималните отпадъци по време на работния процес.

Технически характеристики на битумните керемиди

Основните характеристики на този тип покривно покритие са:

  •  Размери. Стандартната дебелина на битумната керемида е 3 мм, а общите й размери са 100х30 см.
  •  Гъвкавите битумни керемиди  се произвеждат в много различни размери.
  •  Присъща за тях е продължителната трайност и устойчивост. Добрите битумни керемиди са устойчиви на топлина и замръзване. Устойчивостта им се постига чрез използването на модифициращи добавки , за да се намали зависимостта им от ултравиолетовото лъчение и промените в температурата на околната среда.
  • Форма и цвят. Формата на това модерно покривно покритие е разнообразна – има стандартни опции под формата на везни и пчелни пити, а има и нестандартни такива под формата на различни ромбове, квадрати и триъгълници. Цветът на битумните керемиди зависи от добавките, които се добавят към тях.

Спрете ли вашия избор на това покритие няма да съжалявате за избира, който сте направили. Новото и модерно покривно покритие дава висока гаранция и постига зашеметяващи дизайни.

Мощната SEO директория за статии