Оригинални маратонки adidas: иновативен и необичаен дизайн

Uncategorized

Колекцията от оригинални маратонки на adidas originals е също толкова безпогрешна, колкото и тази с трите ивици. Световният спортен бранд празнува безсмъртните класики, като Samba, Stan Smith или световноизвестния модел SupeStar. Адидас представя спортните обувки в нови, цветни комбинации и с изненадващи детайли.

В същото време adidas original предлага иновативни и необичайни дизайни на млади модни дизайнери и хип артисти.

Изберете Adidas и няма да сгрешите

Креативни, спортни и винаги в съответствие със стила на легендарната спортна марка – това са обувки от оригиналите на adidas. В SportFaster.com ще намерите и голям избор от маратонки, сандали и аксесоари от оригиналите за мъже, жени и деца. Открийте любимите си ежедневни спортни тоалети сега.

Всеки, който купува дрехи или обувки на adidas днес, ще намери световноизвестното лого в различни версии: В допълнение към класическото „лале“, което винаги е представлявало марката adidas заедно с трите ивици, логото се предлага и в триъгълен и кръгъл вариант.

Линията на adidas originals показва – как би могло да бъде иначе – оригиналното лого, с което adidas стана световно известен като спортна марка.

„Лалето“ възникна от олимпийската идея. Марката, която снабди футболистите на германския национален отбор с футболни обувки още през 1954 г., когато спечелиха световното първенство по футбол, искаше да представи връзката на трите континентални плочи с лого с три листа.

Стилни маратонки от оригиналите на adidas

Пазаруването на оригинални маратонки adidas не е лесно начинание. С огромната, постоянно променяща се гама продукти, предлагани от марката, едва ли можете да вземете решение само за един чифт.

Можете да зададете специален цветен акцент с моделите Full Tonal, различни класически маратонки adidas, които са монохромни от подметката до връзките.

Леките модели като adidas Gazelle са идеални за ежедневието и голямо разнообразие от тоалети. За тези, които обичат екстравагантния външен вид, ZX Flux в модерния стил за джогинг е правилният избор. Ще намерите класиката в различни привлекателни дизайни в онлайн магазина на SportFaster.

А моделът SuperStar с характерната гумена горна част, която през 80-те години се превърна в култова маратонка, все още е моден универсал с легендарен статус и до днес.

Открийте оригиналите на adidas – сега в онлайн магазина за маркови и оригинални мъжки, дамски и детски спортни дрехи, маратонки и аксесоари на най-ниски цени.

Мощната SEO директория за статии