Днес ще Ви разкажем за най-предпочитаните букмейкъри в Бълагария, както и ще отличим някой относителни характеристики за повечето от тях.

Нека започнем с два от най-добрите, които намират лидерска позиция в нашата класация – става въпрос за ЕФБЕТ и БЕТ365.

И двата букмейкъра предлагат редица изненади за нови потребители и не само това, както и не само за новите потребители, но нека Ви разкажем повече за бонусите при първа регистрация.

Попадайки за първи път в ЕФБЕТ, то Вие можете да се възползвате от 25 % от стойността на депозита Ви или около 110 лева за регистрация, което си е внушителна сума и в повечето случаи се явява достатъчна за да придобиете представа  и да се запознаете с интерфейса на този букмейкър.

По отношение на БЕТ 365 и те не остават по-назад. Официалната страница на този букмейкър е на адрес www.bet365.com и може да бъде посетена по всяко време на денонощието.

Fbet.bg е сайтът, който Ви предлагаме да посетие още днес и да започнете да посещавате редовно, тъй като предлага редица варианти на бонусни схеми, важна и ценна информация при залагане на БЕТ 365, Ефбет и други букмейкъри и споделя често промоциите от лидерите.

При регистрация в сайта можете да ползвате Промо код за ЕФБЕТ при Регистрация: 9793

Защо да ползвате този код ли? Защото ще можете да “грабнете” 110 лв. капитал, за който говорихме по-горе. Важно е обаче да знаете, че този капитал няма да можете да изтеглите, но можете да ползвате за предстоящи залози, с други думи – ако имате късмет и детайлен и задълбочен анализ, можете да ги умножите по много, в противен случай не губите нищо.

Pin It